Jag har blivit lurad..

ahaaa..... ;p Nyss hemkommen... Sena nätter... Blogg blogg blogg... Torsdag... Bästa tanken bakom Torsdagar är att det alltid kommer en ljuuuvlig Fredag efter. Kan ju inte göra annat än smälängta lite grann. Kommer bli en fett mysig Fredag.. =) Funderar på att glida in på jobbet och jobba nåra timmar.. Får se hur Sofie gör =)

Seeeeg dag idag. Fick några rätt så överraskande sms idag. Kunde inte undgå att småle litegrann. =) Så vad är planerna för helgen? Ja dom är inte många om man säger så.. Det behövs lite Amore-pilar till den här helgen känner jag.. Men äsch.

Blir en sväng ut till Ida imorrn antagligen, det kommer bli ett jäkla kalibaha. =p Sen får vi se vart det bär med tjejorna..Ooooh, har lovat mej själv att det inte ska bli några fyllesamtal, men hur ska jag och Carro undgå det? Undrar om det ens är möjligt... Lite beslutsångest om var man ska sova imorrn. Känns ju såtråkigt när inte Sofie numero uno ska med... Kan ju inte sitta på fyllebussen till öregrund helt själv heller. För att sen kliva av bussen fem på morronen o tro att det är eftersläckning nånstans. Haha.. =p

Anyway, var på jobbet idag. De gick ju inte så bra som man hade velat... Vart rätt trist efter ett tag. Haha... Skönaste samtalet.
Patrik - Ja hej det är patrik jag söker .......
Liten unge i telefonen- Ja vänta lite då.... MAAAMMMAAAAA! det är telefon till dej.
Morsan i bakgrunden- Vem är det då?
Ungen- Äh, det är nån sån där telefonförsäljare...

Hahahahha... Stackars Patrik hade ju inte ens sagt var han ringde ifrån.. Kunde ha vart vilken Putte som helst... Men ändå så hörde 6åringen att de va en säljare =P Hahahaha.... =D


Du är som strösslet på en glass.. Du är det roliga i hasch.

:(? :)?

Varför ska en saknad gör så ont? Och samtidigt göra en så fruktansvärt frustrerad. Finns ju bara en som jag har ögon för.. Du värmer mitt hjärta med ditt leende..




Fcuk?

Börjar känna mej lite fåfäng. Vad heter det när man tror sej veta saker, och vill att det ska vara så därefter? Så man har en chans och ställa sej in på vad som än händer. Och killar, ja, dom pratar latin. Säger dom det ena så menar dom tamejfan det andra eller det tredje. Och man som tjej ska få stå ut med sån här skit. Hur brukar det vara? Någon som känner igen detta? Killar säger: Jag gillar dig! Men menar: dig + 15 andra.  
Och hur är det med regler för ex egentligen? Helt okey att höra av sej några månader efter skiten tog slut, och säga att man är saknad? Nä, där gick min gräns, honey. Och den gränsen har varit bra jävla tydlig ett bra tag, rudeboy! Och säg mej vad man får ut av ett one night stand? Yuäck. Skulle inte ens använda tång och pincett på sånt folk. Visst alla har vart unga och dumma... Men cmoon. Nu räcker det!
JAja, man ska tydligen kyssa många grodor innan man hittar sin prins. Men jaghar bara fått paddor i mina tidigare dar...! Du som inte tål att jag klagar kan sluta läsa precis här, för jag tror fan inte jag är klar. Man är ju aldrig nöjd, så är det ju bara. Men ord och sånt det ska man vara jäkligt snål med, om man inte verkligen menar dom.
Och det här med mustach? Seriöst? Fyfan stefan! Jag tror seriöst att det ligger ondska bakom en mustach. Kolla bara på Hitler, Saddam Hussein... Ja listan kan bli lång! Den enda som saknar sina muscha är tamejfan Bush!  Och American Idol? De verkligen började koka i kroppen, när idioterna tror att Simon i juryn är nån slags gåva från gud, för att hjälpa stackars tondöva "talanger". Instängda tankegångar folk har! MEn det är ju inte lätt att hålla all dumhet inom sej, när man är så tjockskallig som vissa folk är.

Var det bara jag som satt o kika på 5an igår nångång efter 22? Det handla om nätpedofiler. Det gick ut på att shorri satt o chatta med personer, och låtsades vara 13-åringar, för att sen lura till sej såna här äckel. För att gripa dom, good work!  Sånt där gör mej verkligen flyförbannad. Och vad fan är det med Sverige och deras fängelsestraff? Värre än att vara åksjuk, bakis och röksugen på samma gång! Maten på kåken är bättre än i skolorna. (Jag vet, det är ingen nyhet). Kåkfararna har gym, så dom kan pumpa upp sina muskler och göra folk mer illa när dom kommer ut? Solarium, tv, sport, permissioner! Nää vad säger ni? Ska vi ta och göra något kriminellt så man får lite free vacation?

Och nazister och rasister. Hur i hvete får man låta sej själv att bli så sjuuukt enkelspårig? Att ens låta sej själv gå ner sej så pass mycket att ränna runt och skrika sieg heil.. Jag blir mörkrädd. Det finns inte ord för hur mycket idioti ni har innanför era pannben. Ni är pussys allihopa. Punkt slut.

En till sak bara.. Carola? Man kan INTE INTE INTE bota bögar med en bön. Får rysningar över hela kroppen över att det faktiskt finns folk som tänker som du. Yuäck!


"VAD du än går på, så måste du bjuda mej på en!"



Man undankommer inte allt snack som pratas på gatan, ja menar dom säger what goes around comes back around! och jag är en väldigt känsloladdad människa, jag tycker de fel att gå runt o snacka massa goja som ingen ändå orkar lyssna på, och snacka massa tomt skit..  Ändå gör man de själv och ändå gör alla andra det!
Alla har något ont shit att säga om någon annan! Jag har de, du har de, alla vi har nått fcuked up att säga, Om mej, om dej, om personen vid sidan av dej och personerna runt om dej och mej. Och det tar ju aldrig sluuuut! Räcker med att man taggar ut med sina bästa en kväll på krogen. Känner sej röksugen, går ut och tänder en cigg. Hinner bara ta två bloss innan nån stackars jävel öppnar käften och börjar dillra. Alla kallar de för " Dåligt Rykte!" Jag ser det som att andras brister är mina brister!

Tillbaks till det här med one night stands. Okej? Jag blamar inte dej, om du inte kan/vill tacka nej till något riktigt saftigt. Men lyssna det är så här det är... Vi är människor allihopa. Vi alla har väll våra "needs". Neka inte.. Du vet själv att det är så. Jävligt inviduellt vad man ska ha, vill ha, och måste ha. Vissa foolar runt medans vissa försöker haffa något seriöst. Man måste vända på många stenar för att hitta rätt...


Så en slutsats av detta?
Alla har inte alla pommes på tallriken...
Jag kan ana ugglor i mossen..
Och ryssen hittar lyckan i botten av sin vodka..

Snart...

Så är Söndagen slut. Både skönt o värdelöst. Skönt att slippa sitta hemma o rulla tummarna, värdelöst att nästa dag är Måndag. Yuäck. Stackars mej o en av mina bättre vänner A. Vi var totalt nergångna tillsammans igår. Första gången på läääänge som vi bara gick ner oss. Äh, men slutsatsen blev väll att vi är värda bättre än den skiten vi ständigt trampar runt i. Fast å andra sidan så kan man ju inte låta bli att tänka på den här populära Karma alla snackar om. Visst man har gjort en del skit i sina dar, men när ska allt ta slut? Hold your horses! Så hur var planerna? Bil... A kör... Och resten rullar på? Stanna världen, så man har en chans o hoppa av.

Vad kan man mer uppdatera Dej med? Kärlekskrank! Jaa, jävla vårkänslor... =P Dom kommer när man minst vill ha dom, och tvärtom. Har man själv fått vårkänslor för någon, så kan man ju ge sej fan på att det inte smittar av sej, till den man vill ska ha det. =P Eller hur var det nu Fie? =P


Btw, ska ta o byta nummer... Så utslitet!

Märkt på mina senaste blogginlägg att jag är tom på ord och vettiga funderingar. Men ändå så hänger ni med... =P Skulle vara kul att veta vilka mina stalkers är, som läser dag ut och dag in.


Wild n Out!

I look so fucking good!

 Smokin weed n doing dirt.. In my Tommy Hilfiger hoodie! I never smile when someone´s around.. I´m low stayin hardcore...

Tanya Stephens - It's A Pity



I said if we never get a chance to be together
go with Jah, Tanya loves ya, wha me seh?


It's a pity you already have a wife
and me don't have a man inna mi life
rudeboy it's such a pity
I say it is such a pity you already have yuh wife
And me have a one man inna mi life
rudeboy it is a pity, mm mm mm


I woulda like one of these mornings to wake up and find
your face on a pillow lying right next to mine
I woulda cut out the partying the smoking and the rum
and buss a extra wine and make we seal up a son
well everytime i fantasize me see your lips me see your eyes
Your trigger finger do something that lef the rudegirl hypnotized
For you it's just a thing, just another little fling
But for me this is Heaven and the angel them a sing


Fi buck you up inna public and cant even touch
It really fuck me up because me check fi you so much
The respect weh mi have fi your woman fi your kids
believe me rudeboy mi criss, I know matey this
who knows? maybe one day the world will be evolved enough
we'll share you in a civilized manner between the two of us
But until then I woulda love see you again,
Me know we have fi play it by the stupid rules of sin


So meet me round the corner, avoid Mitzy and Lorna
You know them a two of the biggest informer
I'm not starving for sex no, nah bawl out vex no
but the way how yuh flex really peak my interest yo
ayou weh people see a no the you a me loving
And the you weh deh with me go much deeper than skin
I dont know exactly what it is you're feeling
But I wish this was a permanent  thing yo...



Me know seh you belong to she, you know seh me belong to him
Me wouldn't want you dis your queen, me woulda never dis mi king
But when yuh play pon mi riddim and when me feel your base a swing
You lef me inna turmoil, you have me head a spin
It really mek me sad fi haffi waste so much water,
I think the two o' we can mek a beautiful daughter
but it would be selfish to an innocent little youth
Fi bring her come and cannot tell her the truth
We have fi tell her the truth

!:;#?&"#"!

Så nu är det meningen att jag ska berätta vad jag gjorde i helgen? så att Du, du, du, och DU ska hålla koll på mej. Få mitt liv lite uppdaterat.. Kan ju börja med att jag är LESS. Inte less som i ledsen. Utan allmänt upp och ner knullat less! Uttråkad... Har kommit på att jag vill alldeles för mycket.. Måste kyla ned den fronten.. Lets get over it.... Helgen? Jo var på Etage i fredags. Riktigt nice! Jag Maria o Sofie =)  Fick sällskap av Stobbe och Stampe.. What a night, what a night.... Och vem kommer inte sen? Om inte självaste Christian... Fyfan det var verkligen evigheter sen! Mycket folk, bra musik. Couldnt get any better ;)

Han - Man gissar inte ålder på utländska tjejer.
Jag - Men jag är hel svensk!
Han - Nä? Du måste vara grek!
Ahaaa, en sån där exotisk svensk!
 
Både Maria o Sofie gled upp för att sjunga karaeoke, de blev nån Rihanna låt som jag valt. Haha, och inte kunde Stampe och Stobbe hålla sej utan för det heller, vart nån löjlig låt.. Kommer inte ihåg vilken! Trubadur fanns det en trappa upp, och jävlar vilket drag. En av dom klart roligaste utgångarna på läääänge =)

Och vad i hvete äre med killar som taffsar på krogen? Seriöst, det är inte som att vi tjejer går ut med budskapet "Hej! Förnedra mej genom att nypa mej i arslet!" skrivet i pannan.
Vart har alla gentlemen tagit vägen?!

Yuäck.

Ständig pannknack, bränd i pannan sen igår, farbror ågren har knackat mej ett flertal gånger på axeln sen jag vaknade imorse. Duschade men samvetet sitter kvar... Ångesten kryper i kroppen, ska ner snart o fylla lungorna med rök. Fittig jävla värdelös lördag. Kan inte låta bli att vara pissed off. Re malakas! Förstår inte varför man inte blev funtad att tåla såna här saker? Lära av sina misstag? Fcuk u n have a nice day!


gäsp.

I lördags rann tiden iväg, medans jag låg nerbäddad i en av världens skönaste sängar. Så sprang söta Fie runt och kunde knappt sitta still. Hon skulle ju träffa T, så då kan man ju förstå andledningen till allt springandes ;)  vi drack lite öl sen skulle hon iväg till honom. Och jag? Jo jag hade nämligen huvudrollen i en amerikansk snyft-slutar-dock-bra film! Kröp ner genast i sängen, efter Fie hade dragit. Satt och spanade efter kamerorna, för där låg jag med ett glasspaket, en maffig sked och självklart chokladsås till! Haha så deprimerad man kände sej. Sitta hemma alldeles själv på en lördag. Hej kom och hjälp mej liksom! Mitt i nåt ruttet tv program, så ringer telefonen. Det var söta M som ringde. Då var kvällen räddad ;) Upp o hoppa, in i duschen, fixa i ordnings sej. Stressigt blev det, men anyway så kom M till slut. Väääldigt trevlig kväll, kikade på Troja, och käka lite chips.
Somnade inte förrän sent/tidigt, men det var värt att va lite halvsliten på söndagen. Blir lycklig utav dej :)

Måndag idag, söndag igår. Jag har blivit sjuk =( Blä. Känns helt fel tillfälle att bli de på. Var så sugen o åka till jobbet idag. Men näej då... Får jobba nåt 10 timmars pass när jag blir frisk istället, eller jobba nån helg.

NudeJanne : Jaha.. Så här sitter ni. Ni äter samma mat, och vad jag har förstått har du flyttat hem till Fie nu.
Jag: Mm.
NudeJanne: Ni heter likadant, bor på samma ställe, har samma arbetsplats...
Fie: Ja men vi är inte lesbiska för det! Säger hon och skrattar,
NudeJanne: Haha, inte det? Det har ju vi alltid trott... Säger han och går ut från lunchrummet.

Fie har bott i Öregrund i hela sitt liv. Dom som har varit i öregrund vet att själva stan kanske består utav 10 gator. Väldigt litet med andra ord. I bilen, ska till systemet.
Fie förvirrad: Ååh... Vart ligger systemet?!

I taxin på väg från Östhammar.
Taxichauffören: Kort eller kontant?
Anton: Har du kamera då?
Taxichauffören: Va??
Anton: Ja? Annars kan vi ju inte ta kort...


"Det var en jävla helikopter på att flyga lågt! Oj... Det var visst en fågel."


,

de är ingen synd de vi gör, men de är synd om det dör
på grund av tomma ord å sånt strunt som vi hör
så låt tiden tala för sig, det kommer ordna sig
spela roll vad som sägs, de här är våran grej

Vi kräsna, petiga, jobbiga jävlar.

Singlar och föredetta singlar!


Hej!
Jag här en kramgo tjej på 20 jordsnurr som älskar röda rosor och violer blå..

EHUM! NEJ!
Det där stämmer inte ens!

Hej!
Jag är en jävligt bitter brud som inte fått något på flera dagar. Jag hatar det här jävla tjaffset med violer och rosor. Jag vill bara ha raka kort.

Ja, nu sitter vi här. Vi singlar. Fel tajming, fel årstid.
Det är vår ute och nu sitter din kompis med sin pojkvän under de kalla kvällarna och tittar på en såndär mysig rysare till film. De håller hand och kysser varandra under paraply. Du ser dina ex para ihop sig med "den där killen/tjejen jag var med i somras".
Och här sitter vi. Vi som inte visste att våren skulle komma så snart.
"Snälla snälla snälla! Om jag fick 2 veckor till, gud, så skulle jag.."
Nej, det skulle du inte. Vi skulle ändå sitter här. Vi kräsna, petiga, jobbiga jävlar.

Hej!
Jag vill gärna hitta den rätta killen. Han ska ha muskler, vara plastik-kirurg och se ut som Brad Pitt. Han får gärna ha skit stor *** och skämma bort mig pengamässigt. Han ska svara när jag ringer stup i kvarten och kyssa mig som bara en gud kan göra. Lägg gärna på romantiska middagar i Paris och en skit stor lyxvilla...

Ja, det är väl ganska självklart att jag inte hittar denna kille på något sunkigt dansgolv. Han finns försås på sin klinik. Dessutom är han upptagen för 100år sedan med en tjej lik Pamela A. Jag som har mina brister kan inte förvänta mig en fulländad karl liksom, men han kanske kan vara "helt ok"?
Han behöver väl inte vara raket foskare och äga den där stora *****, men han kanske kan ha godhet och ögonen på varsin sida om näsan?

Hej!
Jag har letat efter dig på/i Gymmet, Biblioteket, Biljardhallen, Trapp-uppgången, Tobaksaffären, Parken, Tåget, Garderoben, Skolan, Jobbet, Mormors balkong, skokartongen, Internet och tidningen, men jag har fortfarande inte funnit dig. Var god hör av dig om...

Hur många gånger har våra kompisar inte sagt:

"Man hittar inte bra killar/tjejer på krogen." ?
Jag är så jävla trött på det skitsnacket! Var fan hittade du din partner? På gatan!? MEN GRATTIS DÅ FÖR FAN.
Du är en av kanske 2 människor i Sverige som inte fann din partner via. en fest eller krog. Weei! Du går på den här jävla klyshan om att det bara hänger puckon på krogen.Du som har partner, jag men kom igen. Du har också stått där och spanat önskeletandes efter nån. JA, du var där! DU, DU OCH DU var där!
- Vi är väl inga rötägg för att vi hellre är ute och har kul medan vi väntar på en partner? Jag går väl hellre ut med mina vänner och letar efter en kille i högen, än att jag sitter på en bänk i Stadsparken och HOPPAS att killen ska sätta sig bredvid och älska mig. Dream on!

Ja det här inlägget börjar bli ordentligt tjatigt. Aja, kom igen man kan inte sitta hemma o rulla tummarna och hoppas "den" ska komma o knacka på o säga; Såsom du har letat, här är jag!
Ragga på krogen och göra nåt utav livet eller haka upp sig på ett ex eller ett gammalt ragg?
Varseguuud, där fick du en tankeställare!


Hej!
Jag söker en KK till den mörka vintern..

Ni räknas INTE i denna text! Ni kan gå och lägga er under en gran och hoppas på att storstadstjejen kommer dit. Nej, men ärligt. Jag avskyr att alltid få skamliga förslag om "3kant med mig och min tjej" eller "kanske ett park-knull?". Det finns faktiskt vi SERIÖSA människor som letar efter någonting SERIÖST. Vi vill inte ha ett one night stand! Vi vill ha det där äkta som håller. Det behöver inte hålla i 30år, men det kan åtminstonde bli förklarat som ett "vi är ihop" förhållande.

Vad i helvete hände med romantiken? Förr älskade man, men idag knullar man lite var som helst med vem som helst. Allt som skrivs om är hur mycket sex och orgasmer kvinnor & män får i Sverige.
"FRANSMÄN HAR MER SEX ÄN SVENSKAR - Så knullar du på din granne utan att din partner fattar ett skit."
Jag äcklas av den här "puss&snusk" världen. Media gör så chansen för att vi stackare som verkligen söker den äkta kärleken nästan försvinner. Vi får helt enkelt bara välja mellan snusk eller ingenting.
Många hävdar att det var bättre förr.. Det kan jag nog också tro ibland..




Hej!

Vi är några stackare som inte har något vettigare för sej än att blogga, eller läsa andras bloggar. Och jo vi är nåra som inte funnit varandra eller någon alls. Ja, vi är dom kräsna, petiga och dom jobbiga jävlarna.

Baren Baren

Jag, Molavi, Jocke & Sofie gick ut efter jobbet o tog en afterwork öl. Ruggigt nice! Molavi drog vid halv nio de va lite synd. Men anyway, det blev inte bara någon öl. Fast man blev bjuden genom hela kvällen, så lyckades en del money försvinna. Kändes inge vidare.  Vet inte vad det var med folket igår, alla vägrade tro att jag och sofie egentligen är ljushåriga, nån trodde jag var gift, fick reda på att killar faktiskt tänker lite "boll" i förhållanden. Hela kvällen var otroligt trevlig! Sen droppade Halwest och Bryar in. Dom hade planerat gå till Orange, men dom fastna hos oss istället. Rastafareey Patrik var där också. Kort och gott, den kvällen kunde ha varit några timmar längre!

Oha! Den däär långa vägen hem! 2 timmar på bussen! Tur att vi hade våra cheeseburgers ;) haha. Ja du sofie, det kan man snacka om 5i3 ragg!! Tvärslocknade efter Gimo, när Jocke klivit av. Skönt skönt, fast jobbigt o gå hem från bussen. Men efter ett tags promenerande fick vi äntligen krypa ner i sängen! BTW innan sömnen, så satte sej Fie ner o gjorde vad? Jo hon bloggade! ´Fyfan sa jag o gick o sov!

Idag vakna jag rätt sent... Fie var redan vaken. Och fyfan vilket jäkla pannknack man hade! Hahahha. Jaja, vad äre jag brukar säga, man mår som man förtjänar dagen efter.! De var bara på med kläderna, käka lite, dra till systemet innan dom stängde.. Sen direkt väg och sola! Och det var sjuuuukt skönt. Somna nästan ;)

Min soulemate, mitt hjärta, min styrka.

image103



Karma Kahlua.

Fredag idag, har jag sagt att jag försovit mej? En lite stressad Fie sprang runt, och kvart i 7: Om du inte går upp nu, så hinner du inte.
Men jag kan väll inte rå för att sängen är såååå skööön. Hon e duktig den där Fie, som kommer upp så tidigt. :) Igår slockna vi väll rätt sent.. Men synd att klaga! Nu sitter jag o försöker ringa till A, men det är ingen som svarar. Får väll ta o försöka nästa vecka istället.
Bussen går om en timme, och jag börjar kl 2... Ska försöka hinna förbi systemet en snabbis innan, annars får jag ta det efter jobbet. Men de brukar ju vara sån kö då. Aja löser sej hur som helst!

Planerna för kväll, ser ut som ett par provoicare ska ut o ta en afterwork öl, på Oconnors, Baren Baren eller nåt nice ställe. Får se ifall man hakar på nån liten utgång efteråt.. Tror inte det, för jag saknar redan sängen.

Fyfan så man tänker egentligen. Och livet bara rinner iväg. Så mycket minnen, så många år! Om vi bara har den grunden, att göra varandra svartsjuka. Then just... fuck it!
Ebbe var i hel-te är du nånstans? Och Filip vart har du tagit vägen?


Wild n Out!




Just det! En sak till... Fuck det här jävla stormvädret!

Sömnlöst!

Inte så konstigt att man är trött på mornarna om man inte sover på nätterna. Ska skriva ner nummret till A, och ringa lite senare idag.. Känns tungt. Men måste ju ta tag i allt. 
Kan inte tänka klart längre. Allt blir bara skit, hur man än vänder och vrider på det. Pallar inte bry mej längre. Det får sluta som det vill. Känner inget vidare behov av just "det", så jag skippar den biten för ett tag..

Önskar jag kunde skriva något vettigt mellan raderna. Bara sätta ord på mina känslor. Men jag är helt tom inombords. Har inget vettigt alls att skriva. Less, less, less! Adrenalinkickar efterlyses! Pallar inte svansa längre... Ge upp? Känns jävligt lockande!! Cant handle it.. =/




Lämna mej ifred, hör inte av dej nå mer. Vill inte ha några sms eller missade samtal från dej.. Jag har kommit över dej, så släpp det bara...

Legalize.

Har jobbat till nio ikväll, de gick riktigt snabbt idag. Skönt de =) Alla var riktigt virriga idag. Inte minst Jag o Jocke på bussen hem.. Haha Fie missa en hel del när hon sov. Fyfan vad vi flippa. Äsch, ITH skadade hela bunten. Känner mej tillfreds med vissa saker. Nu vet man hur det ligger till. Kan pusta ut. Och samtidigt vara lite smått förbannad. Yes, man gick på det igen. Ska strecka mitt 111de streck på väggen. Slutsats? Kortfattat? Spelar ingen roll hur man än beter sej, det går ändå inte att ändra på ödet. Eller vadå ödet.. Det här är fcuking karma. Its all comin back to me...  Ja, vissa talar ett annat språk än jag. Men hey i got the answer. Just let it up! Töjde ut ett hål i örat idag. Riktigt nice.. ;) Så nu dinglar en navelpiercing där. Japp, ska stanna där. Större än så får det inte bli!


Tänkte skriva något riktigt sött.. Men jag skippar det. Fcuk karma!


Ja nje panjemajo... B O C H O Y!


Will you be my Valentine?

Ha! Det får du inte. Den platsen e redan tagen för i år.. Nämligen av socker söta Fie, som hade ställt tio rosor vid sängen när jag vaknade! Hur jäkla söt får en person vara egentligen?? Världens underbaraste vän! Finns inte ord som kan beskriva den människan! Vi är så olika, men ändå så lika varann.  :) Men kort o gott, hon har ett hjärta av guld. Skulle inte finnas mycket av mej, om inte hon fanns. Jag är dej evigt tacksam.

image101
 Måste vara tungt för en så liten kropp att bära ett så stort hjärta..

Onsdag...

Ååh vill bara krypa ner i sängen igen. Fast helst under Ms täcke. Är helt slut idag, vettefan vad som gick snett med att sova. Stirra i taket. Kolla klockan. Ner med huvet under kudden. NADA hjälpte mej. Så det blev en ganska sömnlös natt. Yuäck. Kanske ska gå till en schrinker o få nåt utskrivet. Anyway, gick rätt bra på jobbet igår. Var inte hemma förräns elva, hos Sofie igår. Men äsch vi hade ju kul på bussresan ändå. Psssyyycho sofie, get down everybodyyy! hahahha.. Sorry patrik ;)

Jag bestämde mej igår att sluta röka. Var så stensäker på att jag skulle klara det. Tog morgonciggen imorse ihop med kaffet. Och nu börjar det krypa i kroppen igen. Fyfan. Måste hitta nåt annat och stilla suget med.
Jaja.. Jag vet själv att jag kommet åka dit så snart som möjligt.

Nu ska jag kila... So long suckers! Over n out!


Saknar dej, M. Blir så glad utav dej.

plus minus noll.

Falskhet verkar vara standard i denna stad.

Sattla...

Attans. När tankarna bara måste ut. Då är det svårt o hålla käft. Fan säger man för mycket, då är det FÖR mycket.
Kan ju säga det att det är frivilligt o läsa dom här raderna. Så kom inte o klaga sen då, babylon.

mitt liv är som ditt
vet inte om du sett det, men de liknar mitt shit
för jag ser allt svart på vitt, alltid missnöjd med nåt
grubblar över saker som jag nog aldrig förstått
deprimerad mellanåt, de jag bär på e svårt

lovar o inte håller, det som driver mig finns där
jag gillar dom som delar mitt synsätt o flyger i min sfärd
kanske tappat det helt, spelat för många spel
målat in mig i ett hörn, fått en törn
det är då jag hatar mig själv, å kommer på det
för jag har ingen jävla aning om vafan jag håller på med

jag vet knappt va som e bra med mig
varför du kämpar på o ba vill va med mig

Petter - Logiskt

Igår, Idag, Imorgon.

Tar mej en kalldusch, men ångesten sitter kvar.
Lyckades ta mej ur dina kalla dar.
Ingenting kan någonsin bli som förut,
både du o jag vet att allt har sitt slut.
Vet att jag är bra på att spela idiot ibland.
Du känner väll mej, jag är inte så sann.
Känns skönt att begrava ansiktet i mina händer.
Men att blicka upp när du går din väg, bränner.
Trodde du var min, och jag din bästa.
Men allt var bara påhitt, som det allra mesta.
Du kunde se så djupt in i min själ.
Och du kände mej allt för väl.
Det vi hade har jag lärt mej mycket av.
Du hjälpte mej att gå dit lyckan var.

Den här dagen har inte kommit än.
Men det gör den väll sen.
Varför skulle någon så underbar,
vilja förgylla mina dar.
Vi har känt varann några år,
jag hoppas med hela mitt hjärta att du aldrig kommer att gå.
För om du ger dej iväg,
så försvinner allt mitt hopp med dej.


Kahlua dot blogg dot se =p

Skulle jag få ha en enda önskan. Då skulle jag vilja kunna läsa andras tankar! Tänk dej vad skönt.. Slippa gå o vänta på nåt som man ändå inte kommer få, eller pang på bara om man kan få! Slippa alla överskattade förtids alkolister, och alla små drägg som inte vet var dom hör hemma. Bara umgås med såna som vill en väl, såna som inte är ute efter något. Gaaah... Vad skönt det skulle va!


Fcuk de e redan lördag. Kände mej så lonely igår, ville ju verkligen träffa han. Men så blev tyvärr inte fallet. Anton och Adde tjatade livet ur mej igår kväll. Ingen idé o va sur... Så man fick ta sitt pick o pack, det som behövdes över kvällen, nämligen något drickbart. Sitta nykter i sällskapet med AA? Nä tack... haha :D Then so be it...
Trevliga dom där två kottarna alltså, de blev inte livat igår, och det var skönt. Blev nåt glas vin, någon öl, och bara glo på nån keff rulle. Skulle ju pallra mej hem också.. Men så blev det ju inte heller. Kom hem precis faktiskt. Adde slockna först, och självklart i sängen. Och ja, han är ju sötare när han sover, så honom ville man ju inte väcka. Slutade med att jag och anton fick trängas i soffan som är gjord för dvärgfolk. Äsch.. Vad gör man inte?

PANIK! nää ta o lugna ner dej va.. 14 feb.... Valentines day... Äh. Överskattat? Fast ändå så sött. Blandade tankar om den där dagen. För det är jäkligt överskattat, tänk alla ensamma jävlar som mår ännu sämre. Blir påminda och allt blir bara värre. Panik? Jo för dom... Samtidigt såå sött? Ja vem skulle inte bli glad över något fint på självaste den dagen.
Jag är totalt splittrad inför 14feb.


Nu börjar klockan rusa iväg igeeen... Klockan e snart 18. Och Sofie har ingen aning om vad hon ska pyssla med ikväll. A&A ville ju också till easthammer. Men Fie vill sova hos T, och även ha dit oss. Äsch vette fan hur det här ska lösa sej. =p Kvällen är än så länge bara barnet....

Jag hittade Ken Rings blogg här för någon vecka sen, som jag följt. Men han fick ju lite skit från någon på expressen (rätta mej om jag har fel) för ett tag sen. Kan det vara därför man inte kommer in på hans blogg nu?
 
Tack för att ni följer min blogg era spritkonsumerande o utseendefixerade kooskers..!

Freeedaaaag.

Segare än wingum! Ja det är då jag i ett nötskal. Trippade runt med Molavi och Anna på stan igår. Mycket letandes, lite införskaffades! Tror vi gick den där gågatan fem gånger framåt tillbaks! Blev tvungen och köpa hårfärg igår, med tanke på min äckliga utväxt. Fan att man inte fick bli svartskalle. Då skulle man inte haft dom här problemen med att färga håret minst en gång i månaden. Yuäck!

Igår råkade jag svära åt en kund. Håld jår hårses tänkte mina tankar! Saken var den att jag inte var ett dugg arg på den trevliga kvinnan, utan hon hade inte fått informationen hemskickat. Och ja, man blir då less på det här skitsystemet. Och då råkade ett F-ord flyga ut ur munnen. Men smarta jag kom på mej själv, och börja prata om vädret eller något helt annat så hon inte skulle hinna reagera på det jag sa. Och tur var väll det!


Anyway, så är det helg nu. Känns skönt. Imorrn ska Fie och easthammar ganget, till åland. Antagligen skulle dom till Bowlan senare på kvällen... Får se hur Vilsne Sofie gör!


Sörjer med er, Sheriffen..

Onsdag....

Är helt slut. Kan inte sova längre på nätterna. Tror de beror för jag är orolig och nervös. Kan inte allt bara vara över? Känns som om det knappt har startat. Börjar kvart i två på jobbet idag. Ska försöka pallra mej iväg tidigare.. Känner ingen lust för nåt längre. Är så nära att tappa allt nu. Jag vill bara att himlen ska klarna upp nu... Snälla?

.







image100




Jag vill bara känna din värme.Se lycka och glädje i dina ögon.
Få uppleva kärleken i dina kyssar..

u get out of line...

Ingen ger mej en chans att få glömma.



Jag o Fie kikar på lgh, vi kommer garanterat hamna i gottsunda. Men vafan, man kanske blir granne med söta Molavi ;) Hela provoice samlat på ett och samma ställe! Annars är ett annat alternativ att söka på en etage våning och starta ett kollektiv. Det vore ju sjukt kul! Haha! Nää... De va ingen ironi om ni trodde det.



Du är så söt så jag vill inte ens blinka....


Beautiful.

Ser du några tårar på min kind som inte kommer av smärta?
Då är det bara kärlek som inte längre fick plats i mitt hjärta.
Det spelar ingen roll om du inte kan säga att du älskar mig,
för det jag får av dig är den vackraste formen av kärlek någon har gett mig.. 


Take a walk on the wiiiiild side of life.

image97
image98
image99

Slutsats? Man blir INTE roligare än vad man gör sej.

Sofie,
 Malin,
 Sofie.

Måndag.

Sooooov läääääänge idag. Vaknade inte förrän tolv. så otroligt skönt! Jobbade kväll, så jag kom precis hem. Dags o sova igen. Snark. :p



Miss you, M.


.

Tårar som inte får gråtas, blir som till is i ditt hjärta.

Connie.

Kommer du ihåg när jag lät pennan bara gå och det här blev skrivet?



Jag torkar bort en tår, fast fler kommer rinna. Jag sluter mina ögon glider fram genom dimma.
Försöker vara stark i stunder av smärta, nu vill jag bara lätta mitt hjärta. Men smärtan vägrar dämpas, så jag fortsätter kämpa. Försöker vara glad och jag fortsätter skämta, men ingenting kan nånsin bli som förut. Tar en tyst minut innan tiden tar slut. Saknar tiden så mycket då det var vi två.Och jag hatar det du gjort men jag älskar dig ju så. Allt gick alldelles för fort, men jag måste ju förstå. Mitt hjärta börjar banka, hjärnan fylls med tankar. Jag vet att det är svårt o säga till o tänka till. Men Älskling, Jag tar dej dit du vill. Till solen och hela vägen tillbaks. Lova mej att vi ska glömma dom här stunderna som var fulla av knas. Vill fortsätta leva livet men allt känns så jävla hårt. Och det finns ingenting som kan stilla min gråt, jag vill känna din närhet och höra dig skratta. Tiden som har varit har fått mig att fatta.

Du är en ängel från himlen, djupt i mina ögon. Du är vacker och fin på alla möjliga sätt.
Jag ska försöka göra alla mina fel till flera rätt. Ligger i min säng och tårarna rinner, känner hur livet sakta försvinner. Jag vill vara med dig, och hålla dig nära. Du finns i allt, tankar och blod, men det ska vara du o jag,syrran, på denna jord. Vill inte och ska aldrig lämna dej, för mej är du så värdefull. Du är den bästa systern man kan ha. Kommer du ihåg hur vi skratta nästan varje dag.?Jag älskar dej mer än luften jag andas. Och jag älskar när våra känslor o tankar i en tysthet, du vet,när allt blandas .Allt gick så fort, och plötsligt var du borta. Och alla dagar utan dej var allt annat än korta! Känner mej så vilsen. Connie, Jag vill att du ska komma hem. Jag saknar dina leenden, dina ord, dina andetag. Men inget av det dära är kvar idag.. Jag orkar inte längre lida. Connie, min ängel, när kommer du tillbaks till min sida? Jag älskar dej, tro mej, det är ingen hemlighet.Men hur mycket du betyder för mej är det bara jag som vet. För jag kan inte uttrycka allt det i bara ord, eller meningar. .

Connie, mitt hjärta pumpar ditt namn.

Blacky Chances

Blacky chances comes back to me. No hesitate to take this blacky chances.
Chances to get far away from di coldest times n just be lonely. Lovely loneliness!
Hardly addicted to this thick smoke. All I can do, Ive done. 

U r ma best friend.. The place u have, can never be replaced. Bless!

Salt i såren.

Ingenting kan någonsin bli som förr. Du har gjort vårat familjeband livlöst. Vi har inget att säga varann. Det enda vi har gemensamt är hat. Hat gentemot varandra.
Du har blivit precis som din morsa. Aldrig, aldrig, ALDRIG ska jag låta det att bli så svart i min själ, som i din.
Efter allt mörker och skit jag tvingats gå igenom, att du inte kan ha förståelse.
Lever inte en sekund till för din skull.
Kan kännas grovt att blama dej. Men jag kan inte andas i din närhet längre, du kväver mej långsamt. Alkoholen får alla människor att glömma för en stund. Ganja hjälper oss till en ny värld ibland. Du. Du skulle ha varit den som jag skulle älska mest över hela världen. Allt jag kan ge dej nu är en tom blick. Mitt hjärta har gett upp. Jag avskyr att jag har samma kött och blod som dej. Äcklad är ordet och hat är det närmsta jag kan komma, men det är fortfarande inte i närheten av vad jag känner för dej.

It makes no sense at all.

image95


image96
Lungcancer.



Varför blir man inte avskräckt?

So Seductive!

Känner mej totalt lonely idag. Tror inte det är bra för mitt sociala jag att vara lonely. Klockan börjar närma sej 15. Och ångesten börjar krypa i kroppen, för man inte gjort ett skit av den här helgen.  54 timmar av att bara rulla tummarna o vänta på bättre tider. Yuäck, jag vill ha fredag idag igen!
Nä ska man ta o krypa ner i skorna, och börja toffla iväg eller?

So long suckers!

Fågel Fenix

image94
Fågel Fenix pånyttfödelse sägs symbolisera solens nedgång och uppgång.
Dess flykt påstås ha styrkan att lämna världen och dess problem bakom sig och flyga mot solen i klar, ren himmel.

Trohet, ärlighet, artighet och rättvisa.

Bob Marley - Three Little Birds




"Don't worry bout a thing,
'Cause every little thing is gonna be all right.
Singin': "Don't worry about a thing,
'Cause every little thing gonna be all right!"


Saturday. fcukday.

Vaknade precis. Känner mej ruggigt seg. Träffade Sofie efter jobbet igår, vi gick o käkade, och jag fick öppna min present, i den låg en dvd. Magnus Betnér - Ingenting är heligt. Och när man öppnade dvdn så låg biljetterna till hans turné! Klockrent verkligen! :D Tack så mycket igen!


Det gick utför igår. Lovade mej själv att det aldrig skulle hända igen. Suck fuck suck!  Gjort e gjort... Måste ta o sluta nångång. Det kommer bara gå käpprätt åt helvete annars.


Anyway, sprit är som flytande socker.... Och jag känner mej jävligt sötsugen.




ordinary shit.

Lugna ner mej ..De e samma gamla spår.  Undrar hur länge man står ut? Nångång lär väll kraften ta slut? Särskilt när man e omringad av psykade människor. Trampar varann på tårna, och ingen har respekt för någon. Vet att någon måste börja ändra på sej först, men jag kan inte vara den. De funkar inte så.. Snart sticker jag. Be sure, azzes. Slippa höra ert eviga tjatandes o gnatandes. Väntar på att jag ska ta mej i kragen och skriva något vettigt i den här bloggen... Jag bara gnäller o gnäller.. Jag vet om det!




Var nöjd med dej själv. Eller gå en stund i någon annans skor, och se att du har det jävligt bra. Har aldrig blivit så rörd i hela mitt liv, utav en kvinna som berättade om hennes liv. Tänker på er ska ni veta. Hoppas att det vänder för er snart.



Rullar tummarna och väntar på att Ebbe ska ringa. Jag behöver verkligen dej just nu. Jag hoppas att allt har löst sej för dej, och att du är tillbaka i Solna. Saknar dej vännen.

RSS 2.0