Emma våldgästade pennybottom!














Såå trevligt vi hade. Älskar er tjejer! :)

Bloggnoja.

Sitter här med psyket och hälsan i behåll. Nästan. Känns som om det vore en evighet som jag kunde lugna ner mej på första möjliga vis. Ja, ni vet vad jag pratar om.  Eller inte, för jag avslöjar inte mer än vad jag måste.

Annars? Hur står det till i en oändliga världen överfullt utav problem? Jag har låst mitt sinne, vill inte ha med världen att göra längre. Och jag? Ja, jag är ensam. Och hur ska vi två bete oss runt samma nollställda utrymme? Jag är så less på saker o ting och allt vad det heter. Spyfärdig. Drinkar smakar som dom alltid har gjort. Filmer har samma manus och samma förutsägbara slut. Musik har samma beats och relativt samma texter. Människor verkar vara lika fyrkantiga i personligheten, det är bara utseendet som skiljer dom åt. Vädret går runt, runt. Är det såhär att vara 20 år ? Då vill jag inte bli en dag över 40.

Ett ord säger mer än tusen bilder? Eller hur var det?


Cuz its my skånska prostitute


Lagom nykter på fyllan...



Theese are my russian prostitutes


Jaha så du ska ba inte?



Oh yeah thats my stalker.


För det här är en jävla-jävel-på-att-vara-underbar!


För att jag och malin helt enkelt bara älskart.

Nämen, vem kikar fram där då? =P

Mina schnyggingar ;)


Min kära sambo (molavi.blogg.se) och Nikolaj ;)

Såhär går det när man ska röka vattenpipa med dom två mest sjuka personerna i mitt liv :P :D

Afasi & Filthy


Ling ling...

Här sitter jag och funderar. Undrar när Fie ska komma hem. Undrar ifall min syster mår bättre. Har försökt ringa henne, men hon svarar inte. Hon kanske har åkt in till sjukhuset igen =/ Tycker så fruktansvärt synd om henne.

Jobbet? Jo, det knallar och går. Känner mej lite less när man inser att det är över en månad kvar utav mördarpass. Men körkortet kommer att sitta fint i höst, och även en roadtrip med min kära Fie. Om vi kommer iväg. ;)

Orkar inte uppdatera bloggen med vad jag har sysslat med senaste veckorna. Vet bara att jag har haft jävligt kul ;)

Jag säger bara det, jag har löv i örat!

Haha så jävla internt, isnt it, Fie? :D

RSS 2.0