P. Diddy Ft Keyshia Cole - Last Night



Last Night
I Couldn't Even Get An Answer
I Tried To Call..
But My Pride Wouldnt Let Me Dial



Bakis & Ågren

Emelie och Sofie sover.... Och jag har varit vaken i någon timme. Och jag är sååååå uttråkad. Ikväll ska vi fiesta lite, eftersom Emelie fyller år, så det blir tydligen lite käk och allmänt mysigt! Längtar tills ikväll, då ågren har gått sin väg, och bakfyllan släppt! Ska nog ta o gå in och hoppa på sömntutorna... Moahaha.. Måste ju ner på stan och fixa och trixa.

D är på kryssning. Och jag kände ett sånt stort behov utav att bara sticka iväg! Skulle vara så underbart skönt. Sluta tänka på allt groll och det som bara har fuckat ur.

Jag har märkt en sån jävla onödig skitsak jag sysslar med... Jag brukar ALLTID ha fina naglar. Och nu när det börjar krypa i kroppen, och när jag är såhär pass orolig och nervös. Så har jag sönder naglarna omedvetet fast medvetet på samma gång.... So discusting!


Fick ganska många kommentarer om min video jag la upp för en tid sedan här på bloggen, och jag ska berätta en hemlis. Det är NakenJanne som spelar kula. Ja, jag vet själv att den är lite otydlig! Men så är fallet iallafall!


Bochoy zayka....


Bochoy...

Ja, jävla pucko... Har du inte fattat att jag tänker på dej?

Fcuk,,,

Har precis kommit hem från en häääärligt utgång med massa trevligt sällskap! Började med en fika på storken med arbetskollegerna. Sen slutade det med att jag och Sofie glider över till Redroom och tar en varsin kanna öl. (Notera varsin!). Poja kom sen över och gjorde oss sällskap.
Haha värdelööööösa raggningsknep!
"Måste bara fråga... Är ditt hår naturligt flottigt eller gör du något med det?"
Hahahaha... hade jag varit den bruden hade det blivit en bitchslap inom 0,2 sekunder!!!
Anyway ruggigt trevlig kväll, nice att ägaren som jag känner sen förut, hade tid att sällskapa med mej och Sofie under ett bra tag.


Känner mej så halv för tillfälligt. Fyfan =( Och inte nog med att mitt ex ringt hela kvällen. Snacka om att röra om i grytan! Har verkligen släppt honom... Men om man haft känslor för någon, så det är klart att dom blossar upp lite igen! Ska gå vidare och glömma... Kanske dags att byta nummer? Jo tack...  Kan ju inte tänka på den där jag dejtade under våren heller.. Faaaaaaaaaaan! Kan man itne bara ta o släppa allt och bara lets go on!
Och jag vet ju själv att jag kan så lätt tröttna. Jag behöver verkligen någon att jaga för att jag ska hålla uppeintresset... Jävla fucking värdelöst shit liv man lever...!!!!!!!!!!! Blir så less på mej själv... Varför kan man inte bara vara nöjd?!

Vill känna trygghet hos dej...

Yesterday.

Det var rätt segt igår, jag försov mej för ovanlighetens skull (Läs: som vanligt). Jag Maria och Sara gick ut på en liten utgång i Tisdags på RedRoom. Slutade med någon kanna öl. Som sagt, inte konstigt att jag inte kom upp i tid igår. Anyway, kom till jobbet sen iaf, J slutade när jag kom så det var ju inge vidare. Tur så var ju M där iaf, haha, det finns verkligen ingen hejd på den människan! Han måste ha några skruvar lösa eller för hårt skruvade!

Anyway när vi slutade, skulle jag åka ner med hissen så står det en annan snubbe där, vi börja snacka. Visade sej att han var ny, och bara jobbat där igår. Och allt slutade med att han följde med till bussen och vänta med mej i 45 minuter. Inte dåligt, inte dåligt! Kan ju berätta så mycket som att han var riktigt ögongodis!
Jävla B, som ska komma o skämma ut mej. Kommer och försöker pussas bara sådär. Nää ska ta o lära han en ordentlig läxa... moahaha! Eviiiil !

Hursomhelst ifall allt går vägen, så ska ska jag flytta in hos Sara i stan, om någon vecka. Hon är så underbar, och tror faktiskt att vi kan trivas bra ihop! Är ju endast en nödlösning fram till sommaren, för då jobbar jag ju i öregrund. Sen efter sommaren så lär man hitta något eget med Sofie antagligen. Känns skönt att man har lite framtidsplaner iaf. =)



Sofie har ett hjärta av guld.. Jag kommer vara dej evigt tacksam!


Ja nje panjemajo, zayka.. =(

Så svårt allting kan vara. Varför fick man bara inte en handledarbok genom resten utav livet? Känner mej så liten och nästintill worthless. Över allt annat så känner jag mej så vilse. Vet inte vart jag ska ta vägen. Allt går bara käpprätt åt helvete nu. Är ständigt nervös och orolig. Det gnager på själen, att bara tänka på det...


Orkar inte längre spela glad,
tvivlar på att hitta nån som kan leva med hela jag...

En Bit Av Mitt ÅngestPussel.

Sitter här och tänker på dej.
Undrar ifall du tänker på mej.
Tankarna faller på oss ibland.
Bilden där vi gick hand i hand.
Vet att det sen länge är över.
Men mitt hjärta pumpar och blöder.
Allt som har sin början, har sitt slut.
Kämpade länge, men tappade mitt sista krut.
Du spökar i mina tankar och i min hjärna.
Tittar upp i natten och ser dej i varenda stjärna.
Vet att jag kommer få möta din blick igen.
Och dina vackra ögon, kommer dra upp alla minnen..

You wanted ice, so I made you freeze.

Made you hot like the West Indies.
I'm not applyin' no pressure,just want to let you know.
That I don't wanna let you go, and I don't wanna let you leave.
Know I´m not perfect, but I am around..
It can only be as good, as we make it.
Unforgetable.

Kärleken är inte blind, men ganska närsynt.

Himla bra mening det där. Ligger mycket sanning bakom de!

Anyway. Ska iväg till jobbet snart... Både jag och Sofie hade ställt kl på 7. Men vi snoozade fram till 9 - 9.30. Helvete vad trött man kan vara egentligen! Kanske beror på att man sovit så mycket nu under helgen, med tanke på påsken o allt? Maybe maybe.... Måste ta o vända tillbaks på dygnet känns det som, lite farligt att jobba kväll faktiskt. Jag och Sofie kikade på Romeo & Julia igår. Så vacker film! Jag brukar inte tycka om kärlekstrams när det är på film och sånt... Men Romeo & Julia får vara ett undantag!
Vi köpte den och en annan film igår.. Så det blir väll av att kika på den andra filmen när man kommer från jobbet ikväll, hoppas jag!


Puss

^^


image123

Ögon utav världsklass...

I Huvudet På Sofie.

Funderat lite grann. Hur ska man släppa taget om något som man egentligen vill hålla i? Är det då man ska ta till mindtricks och helt enkelt lura huvet och hjärtat som bara vill ha och vill ha. AAAAAARRRRRGHHHHH!!! Hur ska man bete sej egentligen? Vart är lagboken för det? Hursomhelst så är man antingen för mycket eller för lite utav något. Och man kan tyvärr inte tillfredställa alla i sin umgängeskrets. Tur att varje person är unik. Annars skulle det vara en rejält fyrkantig värld att befinna sej i. Fast å andra sidan så skulle det vara skönt om alla var likadana, då skulle man ju inte behöva oroa sej för hur man skulle bete sej kring folk. För då skulle man ha facit i handen....


Jag älskar ditt sätt att leva för bara stunden.
Kan dina tankar utantill, du behöver inte ens öppna munnen...

Love Is Wicked




Filofiserar...

Tankar. Konstigt egentligen att man kan prata med sej själv, tyst. Hur går det ihop? Och hur ska man göra med alla sina val man kan göra här i livet? Känns att så fort man tar ett beslut, så blir ändå allt till en kletig och stor sörja. Vet liksom inte i vilken ände man ska ta tag i saker och ting. Eller om man bara ska låta det vara som det är. Och önska att alla monster och små helveten försvinner. Jag håller på att drunkna i min egna tankerunda, that´s fo´ sho´. Kan människor förändras? Det är en oändlig fråga som man ställer sej själv, med jämna mellanrum. Folk kan ju vara allmänt körda i huvudet, och göra sina handlingar efter deras skruvade tänkande! Men å andra sidan så har man ju träffat så många som är helt underbara, och sen gör något förjävligt. Och då är frågan om man är underbar, och bara gjorde en dålig handling, eller om man leker ett spel med sej själv och alla andra. Och en saknad? Vad är det för något? Det är något som skulle varit just här, fast inte är det längre. Och det kan ju bero på en massa olika andledningar.  I slutänden så är vi alla idioter ändå. Vissa är mindre idioter, och andra större idioter. Och jag tillhör den sistnämnda kategorin.
En bild av en perfekt relation kan målas upp så läskigt lätt, då det bara är att se allt förutom det dåliga. Och visst är man tvungen att ta sina konsekvenser. Men ibland har man tur, då en annan kan förlåta en för det man har gjort eller sagt. Det gäller bara att ha den turen...
Jag hatar att jag ska vara så förbannat godtrogen. Tro att allt bara är en dans på röda rosor, men tyvärr så är man för blind för att se taggarna som man jämt ska trampa på.

Glömmer aldrig känslan jag fick när du kollade i mina ögon...
Glömmer aldrig känslan jag fick när du viskade i mina öron...
Du är vacker...



Btw, så är jag helt boll-lös. Jag har ingen boll att kasta.. Så det är inte min tur på något sätt. Det är din tur.
Och det här med bollar? Ja, det kan du få klura på...


=)

Hade ju några bra points jag skulle skriva ner.... Men med mitt guldfiskminne så är det ju inte så lätt! Solen skiner ute, och massa vårkänslor virvlar runt i kroppen. När ska jag få turen på min sida och hitta min älskling? De e väll bara o vänta o se... Tur att Sofie finns och kan lysa upp mitt mörka helvete som liv!


Nu är det film som gäller...


So long!


Måndag morgon...?

Kom hem för nån timme sen... Har vart på bio. Riktigt bra film... Och mysigt sällskap! =) Kilade upp på terrassen senare. Nästan skamligt då jag inte visste vad det var för skillnad på cappuccino och latte =p Men jag o Dani kom fram till att det kanske är grädde, eller socker som avgör det. =P Skamligt? Jo med tanke på att jag gått restaurang linjen, gått en barista kurs. Äh, men inte kan man ha koll på allt heller. Det skulle ju bara vara mer rörigt i skallen, än vad det redan är! Och vilket väder! Kunde ju nästan göra rökringar, fast man inte rökte, SÅ kallt var det! Syrran hade 15 minus hemma hos sej. Urr! Men visst är det månaden Mars som har det värsta busvädret? Att det kan vara varmt ena dagen, och kallt nästa. Ska krypa ner i sängen nu, så man slipper tänka en massa. Åh vad det är skönt att sova! Bara slippa grubbla för en stund... Som sagt, de måste bli av en hel del changes i mitt liv. Och det är bråttom!

Ångad eller skummad mjölk är skillnaden =p

P.Diddy - Last night
musikorgasm.

blogg blogg blogg.

Sitter här och gäspar. Är så trött. Sov inge vidare inatt, låg och filofiserade halva natten. Vill förändra så mycket i mitt liv. Vill bara att allt det dåliga ska ta slut nångång... Orkar inte trampa runt i den här skiten längre.. =/



I promised to never fall in love with a stranger... You´re all I´m thinking of....

Ordinary day at work ^^


Rubrik.

21 mars... Knakar i huvet. Har fått min satisfaction nu... Jävla ciggaretter! Försöker intala mej själv att I dont need them.. Men så är fallet tydligen. Yuäck. Idag har det bara varit knas och kaos! Har inte kunnat bestämma mej för om jag skulle svettas eller frysa. Det blev båda at the same time... Värdelöst eftersom jag haft huvudvärk också.
Skönt det är att få klaga! ^^ få ut lite frustration...



Yo momma so fat ... She's taller lying down !

LåååångFredag.

Tog min sista ciggarett igår kl. 16. Det var jobbigt att sova inatt... =/ Och nu är det ännu värre. Jävla fittabstinens. Plus på allt är det påskhelg. Och påsken är ju allmänt tråkig. Yuäck. Hur ska jag klara mej?! Inga snaps o inga cigg. =p
Är så sugen på att knotta iväg till Shell o bara handla....

Weei =)

Närmaste bloggningarna kommer handla om hur det går med mitt sluta-röka och min vita månad. Undrar hur det kommer att gå ^^. Får lov att sysselsätta sej med annat... Och vad kan det vara? Har inte mycket tid nu att skriva... Ska iväg till jobbet =)



Puss.

Konversation.

Jag och D.J pratar om singel livet. Eftersom vi båda inte hittat någon ännu som kan sätta guldkant på våran vardag.
En stund i konversationen.

Jag - Det är svårt det där... Det är vi kräsna petiga jävlar som är kvar..
haha.. nejmen... ska man leta eller hoppas att nån vänder på just den stenen man ligger under och hittar en?

D.J - haha ja du.... letar man så hittar man bara idioter... man får nog gå och hoppas att nån lyfter på den stenen man ligger under..
JagMen om alla som letar bara hittar idioter.. då skulle ju alla sluta leta till slut.. och då skulle alla ligga kvar under sin sten, då skulle ju ingen hitta någon.
D.J - ska se om jag hittar nån sten imorgon, då ska jag vända på den å se om jag hittar dig..



Dagen efter är jag på jobbet och får ett meddelande på telefonen. Ett mms där det står...
Du fanns inte här heller. :p

One heart. One love.

image122

The sky isn't always blue
The sun doesn't always shine
It's all right to fall apart sometimes
I am not always yours
And you are not always mine
It's all right to fall part sometimes


After all is said and done
One and one still is one
When we cry, when we laugh
I am half you are half


A heart isn't always true
And I am not always fine
We all have an angry heart sometimes


One moon. One star
I love the one we are
One friend. One love
It's standing still in time

Oldie!

image120
Här sitter Emma, Jag och Fie på väg hem från Bulgarien 07.
Haha så vi ser ut =p Det Emma har på huvudet är egentligen en cowboyhatt, men när hon gjorde sådär ser det ju ut som nåt helt annat =p

18 Mars.

Sitter här och filofiserar. Knådning? Strykning? Men seriöst... Knådning? Ja visst så rör det sej om massage!  Kan det inte bara heta massage? Knådning? Vilket jävla ord! Haha. Det är så suspekt, att det verkligen har fastnat innanför pannbenet på mej. Anyway, träffade J igår. Han har börjat plugga till massör och personlig tränare. Kvällen var väldig trevlig eftersom jag inte sett honom på ungefär 1 år. Så det var ju en del att prata om. Vi var uppe sent igår, så det var ganska rimligt att vi försov hos litegrann imorse, skönt och få blunda lite på passagerarsätet på väg in till Uppsala, han var lite avundsjuk J.

Idag skulle M på jobbet gå igenom ett protokoll med mej, turen var på min sida eftersom jag fick en order inom loppet på fem minuter. Weei!

Imorgon åker Rudenscholtz till Helsingborg i 6  dagar. Tomt det kommer bli utan henne.


Du får mej att le baby... =)

Var bara tvungen...

Winnerbäck.


 


Den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvet'
och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna,
den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna

O jag somnade den natten i tron på att allt var en del
i en kärlekshistoria
men det visa' sig dagen därpå att jag hade gjort fel
när jag gav dig en gloria


Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is


Och du somna' den natten så vaken och drömde om allt
som vi kunnat göra
O om någon som vill ge dig värme när allting känns kallt,
o om nån att beröra
Och jag kunde ha gjort vad som helst för att höra den tanken
men själv låg jag tyst i min säng och så frälst av den farliga branten -
jag liksom föll över kanten


Och den jävligaste stunden i livet var den när du gick
och allt var förlorat
O där satt jag med mina grön-bruna ögon och såg med blåögd blick
allt jag hade förstorat


För så kom änglar och ta mig till honom och ge mig en chans
för jag tror att snart brinner ett hjärta för honom någon annan stans


Söndag...

Söndag. Igen?! Den som kom på kalendern, kunde väll varit så klyftig och satt lördagar hela veckan.. Men så var icke fallet. Ett ganska välkänt uttryck är ju fullbords idiot? Vad kommer fullbords ifrån? Full bord? Bord full? Fullbords idiot... It makes no sense at all! Och om du vet, så kan du ju tala om det för mej, så slipper en annan ligga sömnlös om nätterna. Imorgon ska jag på dejt efter jobbet. Och inte kan det ju låta bli att pirra lite i magen. Men det är väll sånt som hör till. Var ju trots allt ett bra tag sen vi sågs.

Nu ska jag kika om tvättmaskinen är klar... Det börjar krypa lite i benen, orkar inte sitta här längre...

Ciao!




ganja is di medication, ganja is di cure..

Mitt eviga ångestpussel.

Den krypande känslan.
Av att vara oundviklig.
Du har satt mej i rätt hörn
för att måla mej i skammens
alla färger.
Blir mindre för varje slag
tiden slår.
Klander.
Och allt som återstår
är mitt eviga ångestpussel.
Blir aldrig klar med mej själv.
Vill och vill inte.
Samtidigt.

Att bara få vara jag räcker och blir över.
Vill inte sakna det som sårade mest.
Men det gör man så blint ändå.
Börjar bli mörkt men tänker inte blunda.
Solen skiner ibland, men
får nöja sej med att vara kall.
Stoltheten tog du, så
jag kan inte ens få gråta.

Det fattas bitar.
Ett hörn, bland fyra väggar.
Ingen väg ut, ingen väg in.
Knäna under hakan,
armarna runt benen.
Blir lämnad ifred,
ens ensamheten vill göra
sällskap längre.
Ihåliga tankar och det ekar i sinnet.
Fördelaktigt att minska själen...

image117

Stockholm, Magnus Betnér!

Håld jår hårses! Magnus Betnér?! Jaa där kan man ju snacka om den bästa presenten någonsin under mina 20 år! Vi var där i Sthlm i 3 dagar. Hade helt galet kul! Jag o Fie... Vi kan vi ;) Kikade på film första kvällen med Micke.. Rambo, råååååå film! Vi fick sova ut på Tisdagen så det var nice, sen var det bara o korka upp och kila ner på stan. Vi gick och åt på Jensens, sen vidare till China Teatern där Betnér skulle uppträda. Han var helt klockren live =) 
Efter det skulle vi hooka upp med Filip och grabbarna, men det blev inte riktigt så. Vi på varsitt håll, och dom på deras.  Vad finns mer att säga? What a night what a night! =D Toksköna dagar där i Sthlm och det har jag DEJ att tacka för, Fie... Love!

Bilder... damdidamdam....!


image114
Resan bort till Capital of Swedie.
image113
Vi kom precis från jobbet.  Också resan dit btw...
image115
Så här KUL är det att åka tåg =P
image112
Näämen se här, vad som fick sällskapa oss på en tisdag förmiddag =p
image116
Fie efter lite vin =p
image111
Reeeelaaaaaax!
image110
Min Soulie, vi är väll på väg ner på stan antar jag =p
image109
Självaste Betnér! Bättre ståuppkomiker får man leta efter!
image108
BRA jävla sliriga! Tror vi är på väg hem till Micke från stan..
image107
Ååååh vill se han igen =D
image106
Ska precis lämna lägenheten... Och åka tillbaks till Uptown.


That´s All Folk´s!

Mañana Mañana..

Gäsp och godmorron på er =) Har precis vaknat, känner sej lite halvdåsig efter en låååång natt med allt trevligt folk. Attans att man ska dra på sej en bakfylla som heter duga. Förfesten hema hos Sara var riktigt trevlig, även fast det blev lite stressigt mot slutet. Hur som helst slutade kvällen på Orange, med Sofie, Carro och Gustaf. Vi skulle ju hinna med en sväng på Etage, men tiden sprang iväg. Så det blev inge Etage. Synd, men ändå en hel del liv i våran utekväll.
Och nu sitter jag här, hemma hos Emelie. Har precis tagit världens godaste kombination, nämligen cigg och kaffe.
Och för er som inte vet om det, så börjar min vita månad idag. Får hoppas det håller sej nyktert längre än EN månad. Men som sagt, slut drucket för min del i en månad framöver. Stenhårt kommer det vara, inte ens nåt glas vin till maten eller så. Ska även ta tag i att sluta röka. Ska ta och bli en liten goodie ;)



Grattis till Nathalie för världens sötaste prinsessa!

gäsp.

godmorgon :D har precis vaknat och ska pallra mej in till jobbet. Jag och Fie kom hem från Sthlm igår kväll, det har varit ruggigt nice! Bilder och mera kommer sen när jag har mer med tid! :D


"I like I like, thats nice!"


Mårten Edh.

image105

Restless souls in di freshest mode/
dedicated to makin it hot in a place that's cold/
So beautiful at di same time poisonous/

Back In Buisness, Buddy!

Trött o sliten i kroppen =P men ändå har man inte gjort nåra överansträngningar.. I torsdags gled jag hem till syster och hennes kille. Och självklart hjärtat Ruffe också =) Skulle hämta lite kläder, kikade på efterlyst och hade allmänt trevligt. Sen kom Fredagen och det var fullt  hus hela dagen! Daamn mycket folk =P men det vara bra trevligt. En annan lite mindre rolig surprise var att jag var med på vimmelbilder från brorsans! Hahaha... Fyfan... Jag och Matte var med på en bild.. =P Ja det var tider det!

Sen var det bara att knotta därifrån på Fredagskvällen, eftersom jag och Sofie hade styrt upp att träffa Sandra och Johan. Vi drack och åt väldigt gott. Sen spelade vi spel hela kvällen. Alias och Alltid överens! Haha vart mycket skratt där, gissa om man fick ont i magen dagen efter? Jo tack! =)

Lördagen kom och vi skulle träffa Julia. Stressig dag, för vi skulle ju ner på stan o kika runt, hann även springa in i Nikolaj, haha och inte fick vi undgå en gammal tjackisalkis heller! HAAHAHA. Kunde verkligen inte hålla mej för skratt!

Tjackis: Har ni en krona? har ni det?
Sofie trött: Neej..
Tjackis: Nähä.. Era nakenbadare! Det är ju skitkallt ute!
Tjackisen virrar iväg och står på andra sidan station och mumlar om nakenbadare(?!)..
Efter en stund... "Förför inte min älschkling... För de e MIIIIIN älskling!"

Söndag idag... Fie ställde alarm på 9 men vi vakna inte förrän ett.. Bara o kasta sej ur sängen i med kaffet, och röra sej mot Easthammer... Fie skulle ju ha lite shopping inför sthlm på Tisdag.. Men hon hitta inte det hon egentligen var ute efter, men kom hem med en hel del annat också! Lyckades övertala henne att ta en mörkare hårfärg också! :D Om jag slutar blogga efter det här, så är väll summan av kardemumman att hon strypmördat mej för att det blev totally crazy.. Men jag tror att de kommer bli bra frescht =)

Och nu sitter man här och bloggar om skitsaker i sitt liv.. Men ääh what di hack. Skönt o bara skriva av sej lite grann! Och nu är det inte alls långt kvar till MAgnus Betnér!!! Utan på Tisdag då jävlar!=D Kommer bli ruggigt nice, ska antingen redan åka till Sthlm imorgon, slipper man stressa... =) Och bli kvar där till på Onsdag... Thank god for Micke! Vart skulle vi annars sova?! ^^,


Nu ska jag ta och klippa lugg igen och bli svartskalle... Håret har växt förbannat mycket... =p

Wild N Out!

Bloggtorka.

Ja har inget vettigt att få nedskrivet. Så det blir nog bloggtorka framtills jag har fått huvudet på rätt spår igen.

Känner mej som en nöt innanför ett svårknäckt nötskal. Och här trivs jag!


Nää nu ska Sture få hålla mej sällskap med att röka...



So long suckers. . .

Ja nje panjemajo... =/

Snart dags o säga bochoy...

Yeah im back.. Har inget vettigare för mej. Har knappt rört chipsen och coca colan.. Daamn... Dom skulle ju få vara mina bästa vänner ikväll =P Har hänt naaaaada ikväll. Både skönt men också totalt worthless. Marco ringde och hjälpte till o fördriva tiden. Thaaank lord for Marco! =P Skulle egentligen ut o ta en öl me han ikväll. Men bussen gick så tokigt, så det blev inte riktigt så.. Som sagt chirre o cola fick hålla mej sällskap. Jag är ju inte så insatt för det där med Melodifestivalen heller, inte ett dugg insatt med andra ord. Så jag har fått nöja mej me o zappa heeeela kvällen. Ska väll dra på nån halvsunkig film så man slocknar nån gång.. För mycket kaffe idag känner jag. =P



Varje dröm, rimmar på glöm...

One Love

If I could have just one wish,
I would wish to wake up everyday
to the sound of your breath on my neck,
the warmth of your lips on my cheek,
the touch of your fingers on my skin,
and the feeling of your heart beating with mine...
Knowing that I could never find that feeling
with anyone other than you..

Förfest & Birger Jarl

Blev väckt av sötnosen Emelie, som ringde runt tolv tiden. . Såå sliiiten man var. Skulle egentligen in o jobba men hoppade det. Försov mej ju allt för länge =p Då vare bara o puffa lite på Fie, som sussa så sött. Men man kan ju inte sova bort hela dagen. Tog det lugnt första timmarna, duschade och fixade sej plus systemet på bara nån timme. Fie hann med o klippa mej också =) Gracias! Ååh det är ju ett sånt där jobbigt bolag i Pennybottom. Man tar nummer lapp, sen får man säga allt man ska ha. Alltså man får inte gå o plocka själv. Skulle ju köpa åt tre personer... Men minnet var med mej, då jag fick rätt dricka med mej hem!

Bussen in till stan gick seeeeegt. Fie skulle på middag så man fick ju inge sällskap heller.. =( Men väl inne i stan, blev det till att möta upp tjejerna. Käkade lite och traskade hem till Carro. Mitt i alltihop så ringer Malin. Härligt o prata med henne. =) Så vi har spikat en träff nästa vecka... =)

Jag med handen under klänningen.."Jääävla fittpiercing!"
Alla kollar som fågelholkar på mej.
Lugnar ner dom med att jag mena navelpiercingen som hade fastnat i klänningen! Hahahaha så jävla fel de kan bli! Blev nästan magknip för alihopa där ett tag =D

Himla trevlig kväll! Orkar inte gå in hårt för detaljer osv. Skippar den biten =P Riktigt kul med nya ansikten för en gångs skull!


För tillfället så känner jag mej totalt avslagen. Fie har åkt iväg och solat och här sitter jag och filurar. Tur att hon skulle köpa med sej chips o cola! Moahaha. Goff! Haha, hade ju lovat att jag inte skulle fylleringa... Stackars Poja som blev offret inatt =p Äh jag gav bara igen, efter att han ringde mej fem halv sex en lördag för någon vecka sen. Nu är vi kvitt! =D haha.

Carro - "Tänk om personen ifråga sover."




Nää nu ska jag krypa ner i sängen med NakenJannes bok, har bara nåt kapitel kvar i den. Haha, han är klockren han, min chef =) Ska för den delen vänta på att min älskling Fie kommer hem snart igen...  =)


Puss.


Btw har en deadline på söndag.... Får se hur det går!

RSS 2.0