Damian.

image50
one sheep shivers over di entire body, to only hearing his voice..

Skullcandy.




Extas klev man in i så fort man såg dom här godbitarna.

Rastafari.

image46

Mellandagsrea.

Idag följde jag med min mamma på mellandagsrean. det blev lite smått&gott som hon handlade. Lite kläder, en lampa och presenter till simon. Och när jag står killavdelningen på NewYorker och ska välja present till lillebror. Så är de nån som säger : "Här får inte du vara". Grinig som man blir när det är kaos på mellandagsrean i ALLA affärer, så skulle jag precis vända mej om o fälla en spydig kommentar. (Ja jag var skitless).
Men så var det ju ingen mindre än självaste Patrik. Haha och min Baby Daniel och självklart Snälle Elle (taget från Fie :D ). Hursomhelst det blev en vit hoodtröja till lillebror som jag o Daniel köpte. Vi stod och pratade ett tag, sen helt plötsligt är det en tjej som tar tag i Daniel och säger :"Brolin!" Dom står o pratar ett bra tag o verkar skratta o skojja. Inget mer med det, och jag o patrik står o pratar lite. Efter att tjejen hade gått  så säger Patrik: "Vem var det där?"
Daniel: "ingen aning..! Hon påstod att vi gått på samma skola".
hahahhaha :D Det var kul faktiskt :)

En nästan-död-icke-andandes-stressig-men-med-jävligt-bra-flyt Fie, aka Min Andra Hälft ;) hon fick tag i sin klänning och sina pumps ! Jag längtar att få se oss i våra fina kläder och skor o vice o versa :D Vi kommer vara så vackra. :) Fast det är vi ju alltid. khikhikhi. :p






ät upp ett smörpaket och drick en flaska sirap, så man slipper höra ditt eviga gnäll. Ditt äckel!


Bochoy

Kan du sluta hänga ut mej bland våra vänner och våran bekantskap. Du verkar inte ha några känslor alls i kroppen, som kastar så jävla mycket skit bakom min rygg. Tror du att jag allvarligt vill gå och dra ut på det här? Hade jag haft det jag är skyldig dej, hade jag gett dej allt förlängesen.  För jag gör allt annat än trivs i den här situationen! Jag är ingen bankomat ifall du tror det. Det är både idiotiskt av mej och dej att göra som vi gjorde. Men det är redan gjort, och inget som vi kan ändra på. Men du ger fan i att trycka ner mej, bland alla vi känner tillsammans. Det är så elakt och wastat som det kan bli. Det här är våran ensak, och har inte ett dugg att göra med någon annan. Hitta ett annat sätt än att trycka ner någon annan för att må bättre själv, och för att du måste lätta på hjärtat.

Andledningen till varför jag skriver allt det här just i min blogg, är för att jag känner dej så ruggigt bra, och tanken med detta är att du kommer inte hoppa över någon rad, du kommer att läsa allt. Och det är ingen idé att prata med dej, du blir ändå flyförbannad och vägrar lyssna på mej.

Och du, kom ihåg en sak det är lika mycket mitt fel som ditt, att det har blivit såhär.

Out in di streets, dey call it murder



Stephen Marley Ft. Damian Marley - The Traffic Jam



 


Damian Marley - Welcome To Jamrock 

So wave unnu hand if you with me
To see the sufferation sick me
Dem suit no fit me
To win election dem trick we
And dem don't do nutting at all
Come on let's face it
To get an education's basic
And most of di youth dem waste it
And when dem waste it
Dat's when dem take de guns replace it
And dem don't stand a chance at all
And dat's why a nuff likkle youth have up some fat 'matic
With di extra magazine inna dem back pocket
And a flee to night time inna some black jacket


Icecold!


Every Rose Has Its Thorn.

Och så vare med den saken. VARJE ros har det. Så det spelar ingen roll hur mycket svart det kastas efter min rygg. Mina äkta änglar finns kvar där dom alltid har varit.

Julafton på ProVoice, och julklappen till mej var en signerad bok, från självaste Jan o Jansson, det var hans självbiografi "Den Nakna Sanningen". (Nää, inte ett dugg chockad av titeln, näärå ;) ) Anyway, andra fick nöja sej me biobiljetter, radios n shit. Och inte nog med det, NakenJanne är en suveräääään tomte. Aja, what moore to say.. Julafton imorgon, är inte ett endaste dugg i extas. Det behövs inte.. Åååh men hörni, ni ska bara se vad min fina lillebror har blivit stoooor. fan, han håller ju på o växa om storesyrrorna.

Var in på max såg en söt filur bakom kassan, och vem det var? jo de var den toksöta tessan som stod där! :)
Hannieh stalkar mej, att du aldrig kan lämna mej ifred jäkla provajsare :p moahahha. driver bara.
Och Nina du var lagom drunken :p
ITH maffian e på g :p hahaha aiiight, fie?? :D
Och patrik, jo du kan visst sjunga ;) Även fast det inte gick så jävla bra poängmässigt.
Elias, stiiiiiiila dej liksom...
Daniel, 3 ord till dej, Jag älskar dej.


... Och Sofie ? Alla säger att dom har världens bästa vän. Men dom måste ju ljuga. För du är väll bara min?




Mer sen !



Show no mercy, n u beein wild around the finest.
What a mess!


Kahlua


Uppdatering.

Det har hänt mycket i mitt lilla vilsna liv. För det första har jag äntligen fått satt igång o teckna försäkringar åt folk. Himla kul och jag stormtrivs! NakenJanne är ju min chef, men de är ju jävlar i mej vilken rolig gubbe.

Sofie har även börjat på mitt jobb, känns tokigt skönt. Då vi får se varann iaf VARJE rökrast om inte mer. Fan vad jag är glad över att ha den mest underbara Sofie i mitt liv. Hon förgyller verkligen mina dagar. Kortfattat? Ingen Fie, inget mej.

Jag var på utbildning igår, för att lära mej om en ny försäkring. Väldans roligt, jag och söta Mikaela hade svårt och hålla oss för skratt vissa minuter. Och snart kommer de små bebisarna! Först Angelicas och sen Mikaelas. Så spännande! Och Angelica ska flytta till Vattholma så de blir ju kul.

Annars så har det varit väldigt rörigt på sistone. =/ Vääldigt tung o svår period. Men som vanligt så hoppas ju jag att det ska lösa sej av sej självt. Men det återstår att se!

Något annat som jag inte har berättat, är att jag och Daniel handlade färg för några veckor sen till hallen. Och ni ska se hur fint det har blivit! Och jag har även målat svarta schabloner. Kort kommer inom kort! ;)

En annan himla fin sak är att jag fick en tidig julklapp utav Daniel. Och ja... Jag fick faktiskt min Gina Tricot klänning som jag så länge har spanat efter! Då kan ni ju bara ana hur lycklig jag blev!  Den är så vacker! Den kommer bäras på nyår, så kom o vinka till mej liksom ;) Attans vad vacker den är..!

I Torsdags följde Fie med mej hem från jobbet. Sen sov hon här tills igår! I fredags var jag Fie o simon ute med Rufus, riktigt kul, långpromenad!  I söndags tog vi en sjujävlars lång promenad, först ner på byn, sen elljusspåret, sen runt halva samhället plus lite till. Vi var väll ute sisådära 2 tim. STARKT JOBBAT!

Igår skickades ett sms iväg. Och ett annat kom tillbaks. Och det kändes bokstavligen som om en sten föll från hjärtat. Du är älskad, vännen. Och vi ska ses nästa vecka. Längtar!

Och som ni alla vet, som hon vet, och jag vet, så betyder den här Fie något så mycket så ord inte kan beskriva. Hon är helt enkelt allt för mej.




Show some respect...

Kahlua

Glöm igår, Lev för idag, Be för imorgon!


Kahlua

Laugh when you can, apologize when you should, and let go of what you can't change. Love deeply, and forgive quickly.. Take chances, and have no regrets. Life is too short to be nothing but happy.. You have to take the good in with the bad, smile with the sad, love what you've got, but remember what you've had.. Always forgive, never forget, learn from your mistakes.. but never regret.

RSS 2.0