Vill ni ha hasch?

Idag vaknade jag o fie ganska sent. Tur att Sandra ringde o väckte oss! Då bärde det av ner till pennybottom för att ge Sandra sin lunch. Sen raka spåret till easthammer för att sätta in Fies lön, eftersom hon får det kontant. Efter det drog vi hem för att fixa iordning oss lite grann. Sen grabba vi cykeln för att dra ner till byn (nån lär strypa mej om jag säger stan, om öregrund). =P Anyway, väl nere i öre, går vi o kikar efter ett ledigt bord på en uteservering, men det var ju tjockat med folk överallt! Vi hamnade på Briggen till slut, där vi beställer souvlaki och med vitt. (Jaja, de ska vara rött till kött, men jaa.. Vitt är ju så jävla gott! ) Hursomhelst, kommer restaurangchefen och frågar oss om allt smakade bra och sådär. Och POFF efter en ganska rolig pratstund med Sheriff (Som han faktiskt heter!), så blev jag erbjuden jobb där! Haha, wohow! Jaja, hursomhelst ska jag jobba ons-sön. Känns riktigt nice med tanke på att vi drar till Sunny Beach på tisdag.. Såå de känns jävligt skönt med extra fickpengar!

Btw idag sprack mitt sluta-röka. Usch. Känns inge vidare..  Men jag klara mej en vecka iaf! Strooongt! Efter Bulgarien ska jag sluta helt o hållet. Heeelt och hållet!

Tack för en sjukt underbar dag idag, Fie.. ! Jag är skyldig dej ett o annat! =) I love spending time with you, darling!


Damian Marley - Welcome to jamrock!


Lycka till, till mej själv på mitt nya jobb imorn.... =P

Puss o sov gott!


Lyckas?

Jo visst ska jag lyckas att komma över dej. Om du bara slutar höra av dej, så är du som bortblåst ur mitt liv. Fast ändå.. Alla sms du skickar.. Det rör om i mitt hjärta. Usch vad sånt här är jobbigt !

Tur att man har sina babes.. Vad skulle man annars göra? Killar är idioter.. Och jag vägrar tro att det finns en enda vettig idiot där ute.. Idag börjar pride festivalen tror jag.. FAAN att man inte var lagd åt det hållet !


Det man vill ha, det får man inte..
Det man får, det vill man inte ha..
Men man vet aldrig vad man vill ha förens man inte kan få det längre..
Om man nu skulle få det man vill ha,
så inser man ganska snabbt att man vill ha något bättre.



haha! var tvungen att kopiera det här från emmas blogg!

( Ett helt allvarligt samtal mellan Emma och Sofie.)
Sofie: Alltså, i Bulgarien då vill jag åka Bananbåt.
Emma: Jaa, det vill jag också göra.
Sofie: Men alltså, vad är en bananbåt egentligen?
Emma: Meen, det är ju en båt som man plockar bananer..... (Tystnad upptsår )
(Sofie tittar på Emma med förvirrad blick. )
Emma: Just de, bananer växer ju inte i vattnet.
Vi börjar gapskratta!


hahah! Jaa.. ibland kan man ju undra om dina hjärnceller har semester ibland :p haha.. men neej.. skojja bara.. Du är verkligen så jävla skön! Och jag älskar dej väääldigt mycket. Du är värd myket för mej.


Kalmar? Ja tack.. eller.. Jo.. när jag fått ihop tillräckligt cash i höst, då ska jag dra ner!! Love at first sight? JA ;) Norrkan? haha.. Emelie? Dom är faktiskt körda nu.. Bullen? (Emelies sätt o säga Bulgarien på..) Jo tack, vi är på väg! Om bara några dagar är vi där! OCh jag längtar verkligen! Det ska bli så underbart skönt att slippa sverige! Och den här svenska sommaren! OCh det allra bästa är att jag ska få vara där med mina bästa vänner!


Jag VET att det är jag som gjort så jävla fel. Har sån jävla ångest för det jag har gjort.. Och skulle jag kunna ändra på det, skulle jag gjort det för jävligt längesen! Egentligen vill j ag väll att Du ska veta om det. Men om du visste så skulle det förstöra väääldigt mycket. Så.. De är väll kanske bäst att det aldrig kommer fram ? Men det är inte jag som är den största boven i dramat iaf... FYFAN! Förlåt till er två.. Förlåt!

Idag är det btw en ny dag. Vädret ser ju inte sådär riktigt 100&igt ut.. Men man kanske skulle ta på sej bikinin o glira ut en stund.. Jag vet att jag aldrig har klagat på min vikt och på hur jag ser ut ! JAg äter alltid det jag känner för att äta, och bryr mej verkligen inte.. Men nu.. Ja.. nu vill jag gå ner och bli smal.. Det låter säkert jätteidiotiskt.. Men jag tror att de vännerna som redan tänker så, har smittat av sej till mej.. Och ja.. Får se hur länge det här håller sej haha.. Jag hinner säkert ändra mej tills imorn ;) Fast vaffan... Jag borde inte klaga egentligen.. wtf!!!

 


image2

Frozen Daiquiri


image3


 
Liquor 43 fo´ sho´!  



Over N Out 

Söndag

Tanken slog mej att jag skulle följa alla andras fotspår o skaffa mej en egen blogg.  Så om det skiter sej med allt skrivandes, så lär jag inte finnas kvar här så länge till.. Men man kan ju hoppas !

Helgen gick ju väldigt fort. Mycket loveproblems och ett ständigt tjatandes om hur det blir i Sunny Beach för oss. Vi är ju tre bitches som garanterat kommer ryka ihop där nere!  Vet inte varför jag tycker att det kommer bli SJUKT KUL, att vi kommer fightas lite. Haha.. Men vi bråkar alltid om såna fjuttiga saker, så de blir lite skrattretande. Tur att vi kommer vara 10 där nere, så alla får lite omväxling ;)

Anyway.. Kärlek.. Micke Nikolaj Patrik? Nej Tack! Vi klarar oss utan dom där idjuterna tjejer! Och som sagt vi ska ju faktiskt på semester i två veckor nu. Glömma? Jo tack !

Ebbe.. Ja.. Vad skulle jag göra utan dej? Kanske en massa saker.. Men de hade garanterat varit riktigt tråkigt i mitt liv om du inte hade joinat mej i det..

So long, suckers ;)

RSS 2.0