Shalalalaaa.

Nu är ni bra jävlar nyfikna va? På fies present? Det är knappt så ni kan bärga er va? Jo dra mej baklänges....
 



JAG O FIE SKA GÅ OCH SE MAGNUS BETNER !!!!!!!






Världens mest klockrenaste present någonsin! Jag får seriöst träningsvärk i smilegroparna, för jag ler så mycket!


Fyfaaan Stefaaan!

Fan vad jag börjar lessna på det där uttrycket. Det är med uppsala runt, dyyyygnet runt! Daamn vad vi tynger ner oss på jobbet. Vi snackar om kollektivt suicide var och varannan dag! Som att hänga oss med headsetsen i nordea entrén och skriva över livförsäkringar på varann och ta livet av oss! Hahaha fucked up... Fan man är ju inte roligare än vad man gör sej. Annars vad har hänt? Jo juste fyllde ju 20 i fredags... TACK ALLA BABES N GRABS SOM GJORDE MIN 20ÅRS DAG OFÖRGLÖMLIG ! Man vet vart man har dom äkta, så är det bara!

Snackade me Marcooo igår =) Galet längesen. Jävla-måleri-hatandes-människa =p Ja o fie drog iaf o träffa Marco efter jobbet för o handla limpa för kompispris hahaha. "Lääängeeeseeen... Vart har du rymt?!"

Idag har allt bara gått snett snett snett, ut ur miiiiitttt liv. Orkar inte lägga nån energi på att ha idioter springandes i mina tankar. Önskar bara att den här skiten är över snart.  fuck fuckfuck fuck fuckf uckfu ckfuck cfuk cfuck fcuk!!!!
Egentligen skulle jag bara vilja skriva ut allt jävla hat jag har i huvet. När man är på botten, så sägs det ju att det bara kan bli bättre. Heey its going at wrooong way....


Du där... Ta mej till ett nytt liv.

Behövs inte läsas.

För det här inlägget kommer vara totalt ointressant.  Min dag började inte så kalasbra. Vaknade inte förräns halv tolv. Börjar ju halv tio på dagarna. Äsch äsch, tänkte jag och körde kväll istället. Lite tråkigt eftersom Fie slutade vid fem.. Tur som jag har, så jobbade Rudenscholtzen kväll också. Och ingen ville ha en försäkring idag. SKIT gick det. Fuck. Satt och nollade i sex timmar. Annars? Vad händer på Sofiefronten? Inte mycket att tala om. Glasbanken på fredag med Berlin. (Jaja tänker ni, men fan va wasted du är!) Men heey folks, man blir bara 20 en gång.


Jag är såååå sjukt nyfiken på vad jag ska få av min älskade Fie... Det enda jag typ vet att det är i biljett-form och att jag ska vara ledig från jobbet den 11 och 12 februari. Hm hm hm.. Im so excited!



M, som i sockersöt.



Bättre o bättre för varje dag.. Men BRA lär det väll aldrig bli. 



Ciao bonitas n honeys.

Malakas!!

Ja e inte bitter heller.... Fuck... Isoleringscell? Dra utomlands?  Fucka ur? Dra åt helvete helt enkelt. Det är det som behövs i såna fittsituationer som såna här. DU ger ordet äckel en lägre mening. Falska äckliga stroppöversittare. Ehh nej, jag vill inte att NI kommer o klagar på mej, när det är ERAT liv som är förjävligt.  Säger upp kontakten med er så fort jag har skaffat mej ett nytt liv. Det enda som går i tankarna är att jag sticker och det är SNART SNART SNAAAART. Fucked up shitfaces.




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Jag är för övrigt glad. Jävligt glad. Riktigt nice helg. Kunde inte behövt begära något mer.
M, Du är söt.


Sofie? Du betyder ALLT.

NYÅR FORTSÄTTNING

image80


image86

image93

FAVORITER I REPRIS.

image70

Här var veckan efter vi kom hem från Sunny Beach, jag och min kära Sofie på bilden. Och jag och Emelie var på kryssning, fre-lör, och helvete vad sliten jag vaaar! Nyss hemkommen från två veckors festande, sen klev man av bussen från båten, och direkt in på seven. Fyfan säger jag bara! Det var värre än i Bulgarien... =P För jag var fan ständigt full från Fredagseftermiddagen till sent in på lördags natten. USCH!
Jag har lovat mej själv att jag aldrig ska göra om det!  Fast... haha. Roligt var det!
BTW... Fan vad sura vi ser ut att vara då :P hahaha :D Fast den kvällen hade vi galet roligt.

----------------

image71
Måste bara lägga in den här... :D Så jävla söt den här jäveln kan vara :D Vi står på våran balkong i Sunny Beach.

------------------------


image72
Här ligger jag, Fie & Emma. Haha... Och snälle Elle sköter kameran ;)
Förkrök med smarrig smörgåstårta som Emma fixat! Sen utgång till pitchers senare på kvällen....

-----------------------

image73
Sofie & Sofie igen... Igen och igen tänker säkert ni. Det är la inte så konstigt, när man passar så jävla bra ihop!
Vi på Seven annars. Vad jag kan komma ihåg så är det här en av dom mer lyckade kvällarna ;) Haha! När vi käkade cheeseburgare, på donken... du kommer ihåg va? Ja jag vet.. Jag är inte så fin utav mej =p Kanske ett litet bildbevis kommer upp på bloggen om det.. Eller vad säger du Fie? Ska vi låta allmänheten slippa det? ;)
Vi träffade även Nina den här kvällen, och det är ju alltid trevligt. ^^
------------------------------

image74
Här är jag och sockersöta Milkin. Det var när Maria Rudenscholtz fyllde år i somras=)
Såå trevligt det var!

image75
Världens vackraste Elin var ju självklart där också =)

image76
Och självaste Rudenscholtzen ;) haha... My baby...

-----------------------

image77

HAha... Nathalie och jag =) gamla barndomskompisar... Kännt varann hela livet =) Emma som håller i kameran, och här var vi på Fellini. KAn det var ett år sen? Kommer inte ihåg... =p Anyway, Nathalie ska bli mamma snart. Så spännande! I början av MArs kommer den lilla knodden. Längtar! =)


--------------------


image78
Studenten =) På kvällen var jag på Lotus =)

image79
Frida och Dessa utanför skolan på studenten. Saknar er...


-------------




Its too late to apologize


Kahlua.

Ja då var vi här igen då =) hm. en ganska trevlig dag idag faktiskt. Har varit på möte om mina betyg. CVL? Rätta mej om jag har fel :p Jaja, jag ska börja plugga till hösten. Nice nice. Så man fixar ett ordentligt slutbetyg.
Annars har jag träffat Malin, och det var mej riktigt trevligt! Innan dess så sprang jag o Maria Milkin in i varandra, så hon jag och malin strosade lite på stan tillsammans. Det blev en del shoppande! Jag hitta ett par shorts och en tröja. Malin hitta en tröja, och lilla Milkin en tröja också.. Även lite shampoo och sånt där nödvändigt inhandlades, lite smycken kunde vi ju inte helle undgå! Mat blev det på JAlla. Ja vad säger du Malin? Deras ciao ciao... In scweeeden we call it schmaskens. =p Klockan började närma sej fem, och då ringde vi Fie, och då bär det av till Terrassen till att dricka lite varmt. Sen träffa vi Bryar och hans kompis. BTW så har jag en ny mobil. (FINALLY!). Sjukt skönt, så man slipper skämmas över sin tegelsten. Här är en bild på den =) Den är vit.


image69

Såå, nu får alla börja höra av sej om deras nummer. För jag har INGET nummer inlagt.



Nää nu tänkte jag ta o krypa ner i badkaret. Ta hand om er.  Eller inte!


Sofie & Malin, ni är bland dom bästa.

Sjukdom, idioter, sötnosar.

Klockan är halv ett på en tisdag. Jag är hur slut som helst! Har varit sjuk nu i några dagar. Kräks och mår illa :/ Tror att det beror på att jag är orolig och att det är mycket på gång just nu. Hela alltihopa känns så fruktansvärt jobbigt just nu. Vad mer kan gå snett? Och just nu ligger mami på sjukhuset, ska hälsa på henne imorgon hade jag tänkt. Kanske ska slå en signal till Elin då och kolla ifall den sötungen praktiserar då. Man kan ju iallafall hoppas på det. Igår drog Micke med mej ut på en ta-en-kaffe-och-cigg-stund, vi åkte till Mcdonalds, då jag kom fram till att där har dom minsann det godaste automatkaffet, eller vad det heter. Och så är det ju! Och inte nog med det, så åkte vi till Sigtuna och kollade på hans lgh som han ska flytta in i, och ja. Sigtuna vilket ställe! Så underbart vackert, mysigt område! Sötnos! :)
På tal om lgh så kikar jag o Sofie lite löst på några.. Vi måste verkligen ta oss i kragen! Snart snart snart!
Och för att uppdatera er andra, så ska Sofie på utbildning till ACE. Fyfan vad härligt säger jag bara! Längtar.
Ebbe ringde igår. Ja, jag vet inte om jag vart glad eller arg. Haha! Nämen glad vart jag nog, lite arg för att han inte hört av sej, men tydligen så hade han en låååång historia om varför, som jag ska få höra ikväll.


Best Friend

If I was your best friend, I want you 'round all the time.. I want you 'round me all the time
Can I be your best friend, if you promise you'll be mine... Baby promise you'll be mine

image68

Hur länge har dom permission?

Har du hört om busschauffören som inte kan säga s?
-Flappna av, flappna av, alla får fitta!

Passageraren som inte kunde säga s.
-Fitt här, fitt här! Jag får fitta hemma.





Moahaha. :P reetarrrdsss.


JAG HADE TUR!

Ja de hade jag fan. Så det så. Ser varken ut som ett rangel eller en bulle. Och jag kan äta precis vad som helst, och vad jag vill, när jag vill! moahaha. Stackars människor som är missnöjda med sina kroppar. Visst jag har gnällt och hatat en hel del, i mina år. Men nu är det slut med det! Im satiiiiiisfajd! N thats it. Hellre lagom, än för mycke eller lite. Det är fint med lite former!

Jag brukar inte klaga på andra, meeen varför väljer inte folk kläder efter hur dom ser ut? illamåendeee...



Anyway Malin Berlin fyller 20 idag :D GRATTIS GRATTIS!!!!

image67






So long suckers!!

Alicia Keys / No One




I just want you close 
Where you can stay forever
You can be sure that it will only get better







You and me together
Through the days and nights
I don't worry cause everything's ganna be all right
People keep talking
They can say what they like
But all I know is everything's ganna be alright



No one no one no one can get in the way of what I'm feeling
No one no one no one can get in the way of what I feel for you
You, you
Can get in the way of what I feel for you








When the rain is pouring down
And my heart is hurting
You will always be around
There's a no for certain

You and me together
Through the days and nights
I don't worry cause everything's ganna be all right






People keep talking
They can say what they like
But all I know is everything's ganna be alright

No one no one no one can get in the way of what I'm feeling
No one no one no one can get in the way of what I feel for you
You, you Can get in the way of what I feel for you

I know some people search the world
To find something like what we have
I know people will try, try to divide something so real
So till the end of time I'm telling you there is no one


No one no one no one can get in the way of what I'm feeling
No one no one no one can get in the way of what I feel for you You, you
Can get in the way of what I feel for Oh oh oh oh oh...

Tänker på min allra bästa vän när jag hör den här låten.
Fie






Ja nje panjemajo !

image66

Sofie&Sofie



Vissa har tråååkigt på jobbet!! haha, den här ritade Sofie på jobbet, i förra veckan.
Slående likt sen nyår ;)

Nyårsafton



image52




Mer kort kommer inom kort ;)

Finner inga ord,

Men min tacksamhet måste få skrivas ner. Tänker inte nämna några namn i det här inlägget, ni vet redan vilka ni är. Tack för att ni bryr er och har ställt upp dom här senaste dagarna. Det värms i hjärtat. Och jag behöver det just nu. Tårarna håller på att ta slut känns det som, och nu är det bara att vänta i en evighet.

image51

RSS 2.0