Burden of shame.

Ta allt som jag värderar.
Även om det  bara är en person.
Ta henne som jag så högt alltid har älskat.
Jag vill inte ge upp henne, även fast jag kämpar med hela livet.
Men du har förstört det, förstört det.
Och jag vill inte hata, men jag tänker inte förlåta.
Jag lämnar dej ifred nu, älskling. Du var min ängel.
Jag gråter varje natt över mitt helvete. Patetiskt och ynkligt.
Läs mellan raderna, lilla hjärtat. Du förstår vad jag menar.

Bochoy No.3

Jaja, jag tänkte också  vara lite glad o sprallig i detta blogginlägg eftersom jag tyngt ner hela världen förut me mina andra inlägg.
Tänkte passa på att tala om för alla som har till sitt intresse att läsa den här jävla bloggen. Det är att jag var barn vakt igår, Sötaste lilla flickan som finns. Bara något år gammal. Världens sötaste unge! Men oj oj vad det tar på krafterna. Jag tänker inte bli mamma! Det blir bäst om man får låna nån annans unge några timmar i veckan.
Annars lär man ju vara död.
Hmm. Vad var det mer jag hade på hjärtat? Jo att jag också vill vara liten och inte kunna prata. Fan så fort ungar skriker får dom som dom vill. Mat? Bara å skrik.. Pengar? Bara o skrik.. Fan tänk dej vad bra man hade det när man var liten alltså.. Tänk om man kunde gå in på en flott restaurang, och skrika. Där har vi mat. Sen in på banken och skrika. Där var penga problemet löst... häääärligt hääärligt!

Nu kommer nog inte en enda kotte förstå detta inlägg förutom, FIE (jag räknar med dej), för hon är ju den enda som har samma sjuka humor som jag :p moahahha. Skeliben? c´mon Patrik. Vad fan är det ?
IDag ska jag på bio, min käraste vän bjuder nämligen. Som jag sa.. Bio. Vi ska se Saw. hahahah.. jag o min lilla brutta ska ta o bara strypa händer o tugga naglar. moahahha. sen ska vi nog träffa Goofy, husmusen och pulverputte. Men jag pallar ej planeeeeera. Och nu vet jag inge meeeera.

För tillfället har jag inge jobb, måste vänta på mitt jäkla belastningsregister. WEEI. inte. suck fuck suck,.
Imorrn ska jag skriva en ansökan till ett annat jobb. JAG SKA HA DET JOBBET! Så äre bara..

Allt annat sluter fucked up, så tell me why det här inte kommer göra det? VET att de kommer gå käpprätt åt heeelvete. Kom igen.. Hjälp mej råå =/



Wild N Out!



Min Bästa Fie. Akta dej för ulven... Vargarna och rådjuren dom spanar!!!
HAHAHAHAHAH :D var bara tvungen...




Sccchhhrinkiiiin

Schrink? schrinkis.. im comin soooooon... :p  ja men bara för o avreagera mej, och bara för att inte ha nå annat vettigt o göra, bara för jag vet att du vill, så ska jag skriva några eländiga rader om mitt liv.
Sooo loooong. Ive been waitin soooo long. snart är det över.. ska bli så jävla skönt. snart snart snart. 





Fetto.




Fetto.




Fetto.




Less.



Fetto.


Leeegaliiiize.
Tjockis.




------------------------------------------------
Jag älskar dej min vackra Fie.

Mjaa...

Jag hatar dej. Du äcklar mej. Du har förstört mycket för mej. Du är inte välkommen hos mej. Jag slipper dej. Jag klarar mej. Utan dej. Du klarar dej. KAnske utan mej. Synd för dej. Men Du är för kass.. Siiimpel!!!




Legaliiiize it....







Fie<3

Totalt upp och ner.

Jag vet.. För jag ser att det lyser i dina ögon så fort det är bråk på gång. Du blir aldrig mätt på tjaffs, utan du bara gräver efter ännu mer. Du pushar på ännu mer. Men fan vad du är ynklig. Det syns ju! Men heey du kan ju alltid försöka. Men mej lurar du inte, för du har hållt på såhär i flera år. För jag ser hur det hungras i dina ögon och i ditt svarta hjärta. Jag hatar inte, men jag förlåter inte.

Nu väntar jag bara på rätt tillfälle att få lämna den här falska, äckliga världen.

Rocky

image45

Hahlua.

:p moahaha. Nämen seriöst. Nu är de många som klagar på att jag aldrig skriver. Men såhär är det. Jag är lycklig. Daniel e så söt. Sofie (jag pratar INTE om mej själv, utan min bästa vän heter också Sofie :p) är så bäst. Men... DU vill ligga med mej men det gååååår inte.!!! hahahah. Jävla fyllskallar... Igår hade vi det trevligt hemma hos Fnask.
Vi kolla på beck, tomten e far till alla barnen, och lite grann utav exorcisten och vi drack gott, käkade gott, och sen chips på alltihop.=) riktigt nice..  Daniel, bara så du vet så är jag himla kär i dej. :)

Och ikväll.. Då jävlar :D heheh.. ska träffa Ebbe och vi ska glira runt i uppsala. Fan vad jag har saknat dej. Svårt o styra upp saker o ting. Men nu har du permis o allt kommer bli sjujäklars skoj.


Nu har inte jag TID o skriva någe mer. För ska kila iväg o fixa mej sen ska jag på middag hos Daniels föräldrar =) Sen får vi se var de bär..


Sofie, du är min bästa. Men det är så här.. Att jag VET. JAG VET!! Och det finns ingenting du kan säga till mej, som kan få mej att berätta det för dej. OM jag inte säger det självmant. Men det vill jag inte.. För saken är den att det känns ju lite ruttigt o säga det till dej. Äh men vaffan.. DU VILL LIGGA MED MEJ, MEN SÖRRU DET GÅÅÅÅÅR INTE!!!!!

"... Men harpunera WILLY och käka upp honom!!!"
"bubblande pelare... panorama bar... bubblande peeelare. Sauna.! "
"Där fick du smaka bly.... KANINJÄVEL!!!!"

hahahahaha... MAhna mahna ;)


Wild N Out hustleeeers...

RSS 2.0