Smått och gott.

Lite sjuka bilder från dom senaste veckorna i öregrund.



Fie fylle 20. Och visst blev paketet rätt fint ändå? ;)
Och inuti gömde sej "Snokas"....




Bjuder på den här... =P Förstår inte varför jag ser så jäkla glad
ut här. Isse måste ha sagt nåt riktigt klyftigt...Alkoholen kan göra mycket!


Jag och La Christian =)


Jag, Jim, Conny, Richard Och Sofie. Lyckad kväll!

Såklart... Dom tre bästa vännerna... =P

Fie är inte kriminell. Flaggan satt utanför mitt jobb, och hon frågade
min chef ifall hon fick den. Och han gick och plockade ner den åt henne! ;)


Jag och Fie med grabbarna bus på Jaktens uteservering.
Slutsats? Jim kan inte ta kort =P


Jag jävlas med Joel... När vi kom hem efter båt trippen...


Sofie och Julia =)


Som en del utav livet.

Varför kämpa, om man vet att man inte kan hålla sej fast?
Varför vilja ens vilja se sej omkring, när allting ändå bara är svart?
Ska vi fortsätta leva på en lögn?
Och hoppas att det utvecklar sej till en dröm?
Jag kan inte veta vad du tänker på.
Hjärtslagen börjar bli allt för få.
Eller känns det bara så, för att du är så långt borta?
Utan dej så är dagarna allt annat än korta.
Den högsta önskan är att vi ska ha det bra.
Och vi kommer aldrig få en chans att glömma allt som vi sa.
Nu är du flera mil och kilometer ifrån mej.
Men jag kommer aldrig tappa hoppet om dej.
Jag vet att du kan göra allt du vill även om himlen skulle rasa ner.
Hjälp mej nu, för jag vill inte gråta mer..



Patetisk och liten.
Du är ingen i eliten.
Du trampar dej själv på tårna.
Sluta lek så förvånad.
Ställ inte höga krav.
Du har inget kvar att leva utav.
Du kan ge upp nu.
Inte ens du vill leva som du gör nu.

Sören The Man.


Från filmen "Nattbuss 807".

Ska vi inte?

Jag är så seeeeg. Igår hookade jag upp med Jim medans grabbarna hyrde vatten scooter. 350 :- för en kvart!!! Jäkla ockelpriser! Men men... Hur som helst så var det en riktigt mysig dag igår, jag Conny, Richard och Jim låg ute i solen hela dagen och drack lite gott. Sen kom Sofie till slut, och allihopa gick ner för att käka och kolla lite grann på fotbollen.
Sen äntligen hemma, slumrade jag till direkt i soffan. Så skönt! Men sen skulle jag ju träffa Christian, så då var det bara att vakna till igen. Vi satt nere på bryggan i 3-4 timmar. Och vilken härlig grabb det där är! En som man verkligen kan prata med om allt..


"Tar du notan, så drar jag."


Ikväll har vi trubadur på restaurangen. Ska bli så trevligt =) Och jag börjar om 4 timmar. Så skönt att man kan förhandla sej åt en ordentlig sovmorgon då och då.

Ciao!

Det vackraste i världen fastnar alltid på bild..













Det finaste jag har i hela världen, det är ni!

Oh no...

Its you again! Jävla stalker =P
Nu kör vi igång på en gång och skippar skitsnacket. Allt runt omkring är antingen så dåligt så man tappar hakan, eller så är det så jävla bra så man känner till och med att hjärtat kan le.

Midsommar... Ja gissa om man är lite avundsjuk för att folk fått vara lediga och så. Själv jobbade man hela helgen. Men det var rätt nice ändå. Fredagen börja jävligt kul faktiskt! Det satt två killar ute på uteserveringen, och den ena börja fälla massa söta repliker åt mej, och när dom skulle gå så sa han, du ska ha dricks!
Och jag som vanligt, nej nej, det behövs inte...
Slutade med att han körde ner en hundring i servitris förklädet. 

Anyway, hittade en 500lapp för nån vecka sen, som jag bara måste få berätta. Okej, om det hade varit en 20lapp eller en 50 lapp. Men det här var en 500 lapp... =P Niiiiice!

Hur var det sen? Jo Midsommaraftonskvällen hade vi fullt med folk hela kvällen på restaurangen. Träffade en jäkla massa som jag kände =) Maria, Emma, Tobbe, Micke, och Sofie kom ju givetvis förbi ;)
Och inte nog med det så hookade jag och Sofie upp med Emelie på Torsdagskvällen. Sen fick man även träffa grabbarna bus. Känn er träffade, lil´johan, strandh, elle och allihopa ;)

Okej, jag ska förklara Lil´johan för er. Han är liten, svensk och finsk, blond blåögd med rasta flätor, stora smycken, och han tror verkligen han är ett ghetto barn, bryter som fan när han snackar. Och han är riktigt liten, kort alltså. Skönare snubbe får man fan leta efter! Hursomhelst, en annan i gänget, Christian är kanske 1.80-1.90.
Lil´johan ställer sej framför Christian och kollar upp - Fan så jävla lång som du är, så får du vara midsommar stång i år, bre!
Lil´Johan börjar dansa runt omkring honom, medans han han bryter på "små grodorna"!

Lördagen kom, och jag skulle upp o jobba. Lite segt, men det funkade.. En annan rätt kul grej, är att dom håller ju fortfarande på att renovera restaurangen som jag jobbar på. Och ja byggkillar dom har ju en förmåga att kunna se rätt så bra ut. Anyway, dom kom iaf och käkade och givetvis vid mitt bord som jag hade hand om.
Slutade med att dom satt och sjöng en låt som gick "Det är så synd att du är så söt" för mej varje gång jag gick förbi, eller så fort dom såg mej. Haha, det gjorde min dag totalt!



Jag fick sluta rätt tidigt i lördags, och tur var det! För jag och Sofie hade det riktigt trevligt! Vi satt på Karlssons, och där hade dom trubadur! Vi hookade upp med Christian och Kalle. Och hade det bara galet kul hela kvällen.
Träffade även på snubben som gav mej dricks, haha.
Anyway, slutsats? Totalt lyckad kväll!
Och inte behövde vi gå hem eller, utan vi träffade på Joel och Tommy, så då fick vi skjuts med båten ända hem! Och den här låten körde vi hela kvällen... Snacka om att den gick på repeat i hjärnan när vi skulle sova... =P
 

Och vi fyra bangade ju tyvärr på att nattbada, men vi sov ju riktigt gott, även fast det blev lite trångt.
Och vi somnade väll vid 5-6 på morgonen... Och jag? Jo jag skulle börja jobba 11. Och det var ju ingen höjdare kan jag säga, helt slut i huvudet var man. 

I Söndags så var Sofie ruggigt rastlös när jag kom hem! Så hon blandade en varsin drink till oss (Liquer 43 fo´ sho´), och jag fick äta lite. Sen drog vi ner på stan, och satte oss och tog nån öl och unnade varann en varsin drink till. Två snubbar börja snacka med oss, det var längesen jag garvade så mycket! 
Conny till mej - Du är inte helt svensk va?
Jag vänder mej till Sofie - Alltså nu får det fan vara slut på det här..
Conny - Jamen vadå... Du ser inte så svensk ut...
Det går en stund..
Conny - Sofie vart i uppsala bor du då?
Richard, som var Connys polare var inte sen med att öppna käften - Hon bor säkert i Gottsunda!
Och ja, jag gör ju det. Så det hade vi ju bra kul åt! Jävligt internt men ändå...

Slutade med att vi följde med dom hem, och drack lite till, Sen gav Sofie upp, hon skulle ju upp 6 idag stackarn. =/
Jag stannade kvar en stund till, och kände sen i kroppen att jag bara var tvungen att gå hem för att sova. Även fast dom erbjöd sovplats och så, så kunde jag inte sluta längta hem efter min egna kudde.. Haha när jag precis sagt hej då till dom, och har börjat knalla i 5 minuter, så ringer Richard.
Richard - Men Sofie... Det är ju sent!
Jag - Ja?
Richard - Men du är ju tjej, du kan ju inte gå ensam såhär mitt i natten! Vänta så går jag med dej hem, så går jag själv hem sen när jag har lämnat av dej..

Rätt kul, Vad skulle kunna hända i Öregrund? =P Helt dött...



Hade tänkt lägga ut lite bilder... Men vi får ta det senare, för jag kan inte koppla ihop min telefon med datorn... Ha lite tålamod =P

Puss ciao!

Ftw...

Helvete vilket jäkla bergodalbane liv man lever just nu. Sitter här och har fetingångest bara för att jag inte har gjort ett enda jota av mina tre dagars ledighet!!! Och självklart ångrar man sånt såhär i efterhand. YUÄÄÄCCCKKK!!!!
Och vad mer ska jag säga? Vädret har inte varit det bästa, skulle kunna tro att hela öregrund är en stor jävla regnskog! Och jag har ändrat en jävla viktig åsikt, killar är inte skit. Det är kärleken som är skit. S - K - I - T!!!!!! ÅÅÅH! Vill bara lägga huvudet under kudden och komma fram igen när rosa moln målar himlen. Och när lär det hända? Jo, ALDRIG!

Jo, och jävla sverige kan inte spela fotboll. Så, nu var det sagt! Känns lite bättre nu iaf.. Och jag har hatat min utväxt i flera veckor, har nu färgat det igen. Och ja, varför tillförde man inte den lättnaden till sitt liv lite tidigare? Jag har gått och hatat alldeles i onödan! Jag har gått och suktat efter godis i dom här veckorna,finally så köpte jag mej en fet påse godis idag, och självklart är man inte nöjd heller. Har tagit nån godisbit, men inte fan känns det bättre för det. Ska gå och mata fiskarna i sjön med resten, dom lär ju behöva the chocolate of love istället för jag! För nu är jag bara helt pissed off.
Skitliv skitliv skitliv....

Ja, och nu tänkte jag börja tjata igen om mitt jävla facit. Kan dom inte öppna en vettig webshop för en gångs skull? Där dom kan bara mata ut facit till alla som behöver ett! Nu tänker jag givetvis på den där kärleken. Att man behöver ett facit, för att det ska gå runt. Förstår mej liksom inte på hur det fungerar, om man ska plusa, köra minus, eller plus minus noll. Noll koll!

Så nu är det faktiskt jag som har ordet. Och då ska jag passa på att säga, att jag är inte svartsjuk av mej. N thats it! Och jag hatar att jag inte är det! För tjejer som ringer stup i kvarten till sina på g killar, och frågar vart, med vilka, vem är hon, när kommer du hem, varför ringer du aldrig mej, vad heter hon, varför umgås du med han?
Åååh jag blir så frustrerad. Det är DOM tjejerna, som får all the good guys. Och lyckas behålla dom!
Och vilka fan får vi, resten av tjejerna, som egentligen är rätt sköna o ha att göra med? Whyyyy, man whyyy?

Och vad var det mer? Jo jag vill ha ett manus till mitt liv också. Så man kan få tjuvläsa några kapitel längre fram. Och se ifall allt löser sej som oboy i ett glas mjölk, eller om det klumpar sej som en jävligt dåligt redd rödvinssås!  


Och ni vet själva att när jag lägger fram det jag vill ha sagt, så är det bara så att jag har så sjukt rätt. Och om det nu är så att ni skulle vilja säga till, o tycka till och försöka lägga upp det positiva i det hela. Så underhåller jag er gärna med att sitta i ett hörn och skrika bingo och hålla för öronen. Precis som i den där sjuka reklamfilmen som visades för några år sen! Så jävla omogen känner jag mej för stunden!


Sofie.... Såå Orimligt Fittigt Illa Ere.




Ja det var ett jäkla tjat på mej... Egentligen skulle jag kunna radera allt jag har skrivit nu. För det kom ingen lättnad, nu när jag har skrivit klart. Men så tänkte jag vara schysst för en gångs skull och spara det, så ni blöggnördar har något helt onödigt att läsa om. =P


Ciaoooo !

Sommar, jobb, vänner och alkohol.

Sommar = Bättre humör. Man är helt enkelt inte lika pissed off hela tiden. När solen skiner, känns alla problem rätt långt borta ändå.

Jobb = Pengar.  Jobbar som en dåre helt enkelt. Kommer ha lagom slitage i kroppen efter säsongen. Men ja, det får man väll stå ut med, I guess!

Vänner = Lycka. Hej och hå vad det här kommer låta fjortisaktigt. Men vad fan skulle man göra utan sina vänner? Fan sitter nästan o blir lite tårögd, den här Fie ärnågot riktigt speciellt. Trivs så sjukt bra i hennes sällskap, så jag nästan blir mörkrädd. Om nåns vänskap skulle kunna jämföras med en delicatoboll, då är tamejfan Fies vänskap ett helt bageri!

Alkohol = Dåligare ekonomi, men ändå värt det när man samtidigt kan ha så förbaskat jäkla trevligt. Har inte mycket att säga om det, så därför tänkte jag låta bli att skriva en hel uppsats om det! Heey, you know me ;) 


Jaha annars? Vad sysselsätter sej Sofie med annars när hon inte jobbar? Så mycket som jag jobbar, så hinner jag inte med någonting längre. Men nu är jag ledig i 3 dagar... EFTERLÄNGTAT! 
  Och häromkvällen satt vi (Läs: Fie och jag... Något annat vore ju himlans ovanligt!)nere på bryggan med en vinare, och skön musik och bara snacka skit. Sen kom Joel dit, med två av hans polare.
Slutade med att vi åkte till restaurangen där jag jobbar, och käkade och drack lite mer.

För er nyfikna så har jag jobbat ungefär 170 timmar, på typ tre veckor. Men nu har kan kommit över den där tröskeln med att vara sliten. Nu kör man mest på överskottsenergi.


Puss!

Efterlängtade Kärlek...

Känner mej så ensam ibland. Vill hitta en soulie som jag kan ge mej själv till. Och bara va. Låta tankarna ligga på honom när han inte är nära. Le åt det fina man har. Och sakna, längta och känna. Och bara ge bort en massa kärlek som man bär på i hjärtat. Jag vill låta tankarna kretsa runt honom 24/7 och låta det vara svårt att sova om nätterna..

Attans att drömmar kan kännas så långt borta...

Baren är alkolisternas barnmorska.

Punkt slut. Så mycket skit man får stå ut med när man är servitris/bartender. Jag skulle så gärna vilja dela ut en och annan lavett till alla snuskgubbar! Och jag tycker så synd om alla människor som inte ens kan leva utan den där starkölen till lunchen. Eller det där vinglaset.
Och här sitter jag, för att ge lite liv i min blogg. Skulle kunna sitta här o skriva i en vecka i sträck om allt som har hänt. Men det har jag inte tid med, för jag vill hinna göra något kul nu på mina två efterlängtade lediga dagar! Har jobbat ungefär mellan 9 - 15 timmar varje dag. Men det är ju bara till 1 September det kommer hålla på såhär. Sen ska jag ta ledigt i någon vecka, innan jag börjar jobba igen. Och på tal om jobb, jag har blivit erbjuden ett servitrisjobb i Oskarshamn i höst och framöver. Och så som jag har tjatat på att komma härifrån, så finns det nog inget som stoppar mej. Visst jag skulle ju plugga i höst, men det kan man ju skjuta på. Kocken på restaurangen som jag jobbar på nu, erbjöd mej det jobbet. 

Annars? Tankarna har vilat mest på en person. Första gången på länge, att jag känner, att honom vill jag vara med. Han kan verkligen få mej att skratta, och jag trivs så jävla bra med honom.


Har hänt en del roliga saker också. Som senast igår, en i disken skulle fylla på baren med flaskor. Och nu var det Mariestad Starköl. Aswad heter han, och som ni märker på namnet är han ju inte svensk.
Jag står i baren och skulle precis hjälpa till att lasta in i kylen. Och på dom starka Mariestad ölen står det "Export" på kapsylen till flaskan. Klyftig som jag är, så kunde jag bara inte låta bli!
Jag pekandes på en flaska efter den andra - Export, export, export...... IMPORT! Och pekar på han.
No hard feelings där inte! Fyfan vad vi skratta =P


Som sagt ledig idag och imorn... What to do, what to do... Jo Simon har ju avslutning imorrn, så dit ska jag o köpa med mej nån fet present till gullungen.. =)


Jag tog ett kort på min dricks igår, lovar o lägga ut den snart... =P

Ska kila, och göra något vettigare!

Over n out!

Känslor.

Mitt sinne har aldrig varit så totalt upp och ner vänt, samtidigt. Allt ligger bara huller om buller i huvudet. Och jag orkar inte dra mitt strå till stacken och göra någonting åt det.Det får vara som det är nu, och det får bli som det blir. Orkar inte ägna en enda tanke åt att oroa mej. Just.. Fuck it!




Lyckan ger många men ingen nog.






RSS 2.0