Idiot som letar efter lyckan, som inte finns.

Här sitter jag. Hemkommen från grannen för någon timme sen. Grannen fick även äran att pierca fyra hål till i öronen, där av en i tragus. Så lite uppgraderad är man... =P
Så vilken känsla hade jag idag? Hur mådde jag idag egentligen? Jo, jag gick mej själv på nerverna. Hatar mitt sjuksjuka tankesätt för det mesta. (Ja, jag är inte dum, jag skrev faktiskt sjuksjuka). Tror att allt kanske kan bli bra, lite längre fram. Kanske?Lite? Har tankarna på att allt kommer lösa sej av sej självt. Det ordnar sej liksom utan att jag ens behöver lyfta ett finger. Men vad är det för bullshit? Det enda som skulle kunna lösa allt, är om en vacker dag kommer, och man hör brevinkastet låta, och VIPS där ligger en enkelbiljett till ett ställe, som man knappt hittar med karta och kompass. Nä, men det kommer ju aldrig hända Sofie. Så vad återstår för att få allt att lösa sej som en treo i ett glas vatten? Jo, att lyfta luren och ringa ett samtal. Komma dit nån jävla gång och svälja stoltheten.

Och här sitter jag på min feta röv och har så svårt att fatta att jag kan också gå vidare. Det kanske är mitt undermedvetna som lurat mej att gå ner mej självmant. Det är som att leta förgäves efter sista pusselbiten, till ett tusenbitars pussel. Ett hål kvar i pusslet och det fattas en pusselbit som sagt. Och man tänker att inte fan kan den ha hamnat under mattan. Så där ger man fan i att leta. Och kollar över allt annars. Men självklart så ligger den och sällskapar med dammrådisarna under mattan. Men nä då, man är helt enkelt för jävla stolt, för att man redan bestämt sej för att den ligger inte under mattan. Till slut, så lyfter man på mattan och hittar the last bit. Och löser hela jävla pusselgåtan på mindre än 0,2 sek. Så svårt var det liksom!
Samma jävla dilemma har jag satt mej i. Jag total vägrar att lyfta på den där jävla mattan... Too damn proud bitch!!!!

Metaforer...

När ens bästa vän, är något man röker upp? Och när ens skönaste tröst är drickbart? När man vet att man står allra längst ut på kanten, och bara vet att ett litet steg till så går det utför? Patetisk och ynklig. Vart ska man leta efter ett nytt liv, om man redan fått ett tilldelat sej?



Så blåst, så dålig.
Så jävla ihålig.



Just.... Fuck it!

Splittrade tankebanor.

Blogg. Bloggar kan vara så totalt nakna. Man tror sej kunna se in i folks hjärtan och huven, och vara mindreader för två sekunder. Man dömer folk efter hur dom skriver och VAD dom skriver. Men ja... Det är ju trots allt en blogg. Och nu när psyket då har fått ett eget tangentbord... Ja, då skrivs det!
Tappat lusten för att försöka och hoppas. Jag vill nollställa hjärnan. Radera alla jävla fittiga minnen. Och bara börja om på ruta ett. Köra ett eget race, bara blicka framåt. Det som går käpprätt åt helvete är att all jävla skit dras upp om och om igen, som om det är hack i skivan, eller att nån idot tryckt på repeat. Spelar ingen roll var jag än är, med vilka, och under vilka som helst omständigheter. Så finns det ändå några inneboende puckon i mitt huvud, som knusslar runt i min hjärna och drar fram allt som jag vill släppa. Kommer aldrig kunna leva ett vettigt och ordinary liv, om jag ständigt går ner mej själv. Jag vill ha mitt liv som jag hade för några år sedan. Då allt var bra, då man endast hade ilandsproblem.  DÅ ALLT VAR FÖRBASKAT JÄVLA BRA! Börjar bli rädd för mej själv, klarar inte ens av att bära upp den där smiley masken man så lätt kunde bara dra på sej förut. Det funkar inte längre... Man tror att man är så jävla stark, men till slut hinner realityn ifatt en och sina knasiga tankebanor och påminner en om vilken jävla ynkrygg man är. Även om sitt inre skriker efter hjälp, så är stoltheten så jävla mycket större!

Ever livin, Ever faithful, Ever sure, Selassie I


Skööönare får man ju leta efter... hahaha! 

Textremsa på ett par känslor.

Kan jag få lägga mitt hjärta i dina händer, kära du?
Du kanske tycker att det är för tidigt än.
Men för stunden, kan jag få lägga det där från och med nu?
Kanske låter sjukt, men jag har ingen annan vän.
Som jag kan lita på säkert,  så snälla säg bara ja
Jag vet att jag alltid har varit så jävla naiv.
Men om du inte vill, så önskar jag att vi, på skilda vägar, får det bra.
Tänker ta o se mej om efter ett nytt liv...

Olycklig.

Jag vill ha ett nytt liv.


Fortuna multis dat nimis, nulli satis . .

Hjärtat har drunknat i tårar.  Har tappat räkningen för längesen, på tårarna som har fallit för dej. Vill leva i våra bra stunder. Du hade den där tryggheten som jag så länge letat efter. Det var med dej jag kände mej trygg. Och vem kan jag vara trygg hos nu, när du fick allt vi byggt upp att rasa, och nu när vi inte är tillsammans längre, på grund av allt som har hänt? Känslorna jag fick idag, både tyngde mitt hjärta och lättade på det. Aldrig har mitt hjärta och min själ varit så förvirrade. Vill, och vill inte. Samtidigt. Saknar hur du kunde vända på allt som var så fel, till att bli så rätt. Älska, glömma, förlåta? Heter det inte så?
Hade jag haft all makt i världen, skulle jag kasta bort problemet från oss två. Spelar ingen roll vad jag än gör, vart jag än är, du finns alltid där nänstans i mina tankar. .




image183
Serva me, servabo te.




She put him out like the burnin' end of a midnight cigarette.
She broke his heart, he spent his whole life tryin' to forget.
We watched him drink his pain away a little at a time.
But he never could get drunk enough to get her off his mind. .



The rumors flew but nobody knew how much she blamed herself.
For years and years she tried to hide the whiskey on her breath.
She finally drank her pain away a little at a time.
But she never could get drunk enough to get him off her mind. .
Whiskey Lullaby




--------------------------------------------------------------------------------------------------------
La familia, Sofie, Emelie, Sara, Anna. Tack för allt stöd!

Just fuck it...

Kan man gråta så mycket, så man får slut på tårar? Är det ens möjligt? Finns det nån gräns? Och om man blir sviken gång på gång? Kan man lära sej att få tro på personer igen? Eller kommer man alltid vara instängd? Hur många gånger får man säga förlåt? Och hur många gånger kan man bara glömma, och gå vidare? Och hur kan man få glömma för alltid?

Måndag..

Alltså 2 dagar kvar tills på Onsdag. Ångesten har aldrig sparkat så hårt på mej inuti, någonsin förr! Är så nervös så jag smälter inombords. Försöker tänka på att jag inte valde att det skulle bli såhär, det är inte mitt fel. Och skulle jag få välja själv, så skulle jag aldrig låta det här bli av! =( Brutit ihop två gånger redan idag. Känns inge vidare o veta om att det är en dag till innan Onsdag för den delen heller. Ännu en dag man bara kommer må skit!




I know the way you´re thinkin...
You think Im allways drinkin.
You gotta find another one..
I know Im not that sober..
Do you really think Im colder?
I know you´re lookin for someone..

Rosa.

image181
Rosa?

image182
Såhär rosa!

Tjuvlyssnat

Flygplan till Turkiet

Det är dimmigt. Helt plötsligt hamnar planet i en luftgrop, som varar i några svindlande sekunder. När allt är normalt igen sitter alla passagerare och är smått chockade. En pojke ~6 hoppar snabbt ur sitt säte och springer fram till cockpit-dörren.
Pojken (mycket argt): HUR FAN KÖR DU EGENTLIGEN?!
Ett fniss sprider sig i planet.


Storknallen, Borås

En kvinna ~45 kommer gående ut från en affär och går förbi en kille ~20 som säljer telefoner.
Killen (ropar till kvinnan): Akta!
Kvinnan hoppar till och tittar sig omkring.
Killen: Nu höll du på att snubbla på våra låga priser!



Göteborg, Busshållsplats

En tjej ~25 kommer stressad till busshållplatsen. Det är ganska mörkt och kallt ute.
Tjejen: Är detta bussen in till stan?
Dam ~75: Ja, jo, det är det.
Det går någon minut.
Damen: Vet du vad klockan är?
Tjejen: Ja, hon är 21.00.
Damen: Jaha, tack.
Det går någon minut till.
Damen: Vänta... sa du 21.00 som i nio på kvällen?
Tjejen: Ja, hon är nio på kvällen.
Damen: Nejmen! Jag skulle ju åka på morgonen.
Damen reser sig upp och går bort från busshållplatsen, ur sikte. Övriga på busshållplatsen fnissar litegrann. Helt plötsligt kommer damen tillbaka, uppenbart förvirrad.
Damen (högt och allvarligt): Vilken dag är det?
Tjejen (skrattar lite lätt): Fredag!
Damen: Jaha... Nej. Jo! Det var lördag klockan nio på morgonen jag skulle åka!
Damen går med långa, bestämda steg bort från busshållsplatsen.

Hemköp, Selma Lagerlöfs torg, Göteborg

En lång kö ringlar sig bakom kassan. En lätt berusad och dryg kvinna i persianpäls ~65 tappar tålamodet.
Kvinnan (går mot en oöppnad kassa): Jag ställer mig här tills ni öppnar en kassa till
Välklädd man ~45 följer efter och relativt omgående öppnar en ung man den nya kassan. Kvinnan lägger upp potatis, hundmat och en burk keso. Mannen bakom lägger upp stora mängder av frukt och bär.
Kvinnan (högt): Jaaa, här ser vi en man som har råd med det aaallra finaste!
Mannen (snabbt): Ja det hade du också haft om du inte hade supit upp alla dina pengar!
Kvinnan börjar packa sina varor.
Mannen: Och jag tror inte ens att du har en hund!


Lunchrum, callcenterföretag, Norrköping

Två killar ~20 står vid microvågsugnarna.
Kille 1: Ska du äta det där?
Kille 2: Ja, det var det enda som fanns färdigt hemma. Sambon hade inte lagat mat.
Kille 1: Du kan inte kalla din mamma för din sambo!




www.tjuvlyssnat.se


Im in lööööve!

image180

Det kanske var att ta i... Men det här vinet är fuck ass fiiiiiine!

Woohaa!

Jag blev kallad för att vara sveriges mest svårflörtade nyss. =p Det kanske är sant. Eller inte. Men det var rätt kul att höra det.  Oooh, min vackra Emelie. Saknar dej redan här juh. Det blev så tomt hemma utan dej. Och vad trevligt vi har haft under helgen.
Egentligen skulle jag bara vilja skriva ett långt inlägg. Tankar om allt och ingenting. Och som bara jag kan förstå. Få det sådär riktigt invecklat, så att folk automatiskt tycker att man är sjuk i huvet. Just det! En sak som jag inte har uppdaterat om är våran snygga ytterdörr. Den har blivit en fucking anslagstavla, där folk som kommer hit skriver nån hälsning. Känns rätt kul såhär när man tänker på det i efterhand. Varje gång man ska gå ut i den där frusna idiotiska världen, så påminns man om att det finns några få underbara människor trots allt. =)


Kusten är klar.
Molnen har skingrats.
Blicken är röd..
glöden är på spliffar!


Fatty? Kit kat? Fit fat?

Så nu sitter man framför bloggen igen. Sanslöst! Har städat hela lägenheten efter igår... (Tro mej, det behövdes!) Även fast det bara var jag emelie nikolaj och hans brorsa. Så vart det mycket o fixa idag ändå =) Emelie kom till mej i Fredags, och då tog vi det bara lugnt, åt massa onyttigheter, och tyckte allmänt synd om oss själva. =P Som sagt, det ösregnade igår i stort sett hela dagen. Och när Nikolaj och Iljan skulle hit, cyklade dom från Svartbäcken. Och det tar ungefär 45-60 minuter att cykla därifrån hit.
Ja, är huvudet dumt får fan kroppen lida! =P Vi satt och spelade kort hela kvällen, och hade väldigt trevligt. =)


Zayka - När du kysser mej... Då känns det som om man dör.. Man kommer till himmelen, och allt är så jävla underbart..  
 



Och ja, nu sitter jag i lägenheten helt själv. Grabbarna och Emelie har dragit. Och slängde precis iväg ett sms till min sambo, men hon stannar antagligen kvar i Sala tills imorrn. =/

Tristess!


Det bästa med små städer är att om du inte själv vet vad du har gjort, så vet alltid alla andra om det.. 

Pumpad och dumpad.

Yeahyeah whatever, bara o knalla vidare och inte slösa ännu mer tid och energi! Nu är det ju så att jag inte är den där blonda bitchen, med timglasfigur och idiotiskt tänkande, som du går och dagdrömmer om. Och nej jag är inte miss perfect som du letar efter. Skulle vilja spola tillbaks tiden, och valt att inte träffa dej en sista gång. Undrar hur en snubbe kan vara sååå full of shit. Att inte bara ORKA vara ärlig. Skulle ha vaknat upp för ett tag sen, och gått efter mina innersta tankar att du bara hörde av dej för att du saknade någon. Någon! Vem som helst! 110% ? In your face!   
Fuck! Och det som stör mej mest är att jag gick på allt trams två gånger. TVÅ GÅNGER! Vilket pucko man har inneboende hos sej själv, i sina egna tankebanor, som låter sej så lätt fuckas utav andra.



Vad mer? Fyra gånger, på mindre än två veckor. Hur dum är du egentligen Sofie? Trodde du helt ärligt att det skulle bli bättre utav det? Och ge fan i att berätta dina confessions, folk blir bara besvikna på dej.

Livet ser in i mina ögon, och säger att nu börjar gå det utför, lilla du.
Slappna av, och lämna allt som får dej att komma bort från allt i nån minut,
blicka ta emot, och acceptera allt istället nu.
Vill tappa balansen, när jag står så nära kanten.
Tryggheten, jag önskar verkligen att jag fann den.

Jag bloggar, alltså finns jag.

Rethosta, mild förkylning, magont det var det den här lördagen  hade att bjuda på. Men även en söt Emelie som sov hos mej inatt. :) Det blev uppskjutet med grillningen hos Fie idag. Pga vädret. Men kika ut genom fönstret så förstår ni nog.
Nya planer då. Färga håret, systemet och kanske utgång. Men vi får se vart det bär.   

Var som sagt över en sväng till Niks i torsdags. Hade über trevligt, snackade lite skit, drack vin och lirade xbox.

Sverige vs Kanada. Och Ryssland vs Finland. Ryssland och Finland. Hur stor är chansen? Aiight, ni vet vart jag vill komma. Ryssland spöade Finland.Och ska man leta riktigt långsökt.. Såå ja. ÄSch. Nu börjar det spåra ur lite. Tänker inte avsluta det jag påbörjat. Kan hända att man ger lite för mycket detaljer och information. =P

Tänkte dela med mej utav en kul händelse som Linus berättade för mej för ett tag sen.

Linus och hans polare är utomlands. En utav dom, fick lite väl mycket dricka i sej. (Lätt hänt!) Svinfull, aspackad, askalas, dyngrak, you name it!
Han vinglar ute på gatan, och en hoe börjar prata med honom.
Hoe -Hi !
Han - Hello...
Hoe -Do you want to getting laid? Only.... (priset)
Han försöker hålla sej på fötterna, och inte ramla omkull. Tittar på henne upp och ner, och till slut klämmer fram.
- Its to big for you.... Anyyywäääj!  



So long suckersssss!

Varje dröm, rimmar på glöm.

Du sprang så fort du kunde för att hinna få ett lyft igen.
Du kvittade all din trygghet mot en kick som inte hjälpt dig än.
Du ville bryta isen.
Men du klarade inte krisen.
Det vet du, men det tar emot.
Du kanske borde tänkt på hur du mår.
Du kanske borde tänkt på hur det går.
Du kanske borde tänkt på konsekvensen, mer än kicken, idiot.

Så nu står du på din topp och ingen bryr sig om din egotripp.
Du fick ditt lilla lyft och hänger upp ditt lilla tidningsklipp.
Va kul, att det gick vägen, du som varit så benägen.
Men vem är det som du tävlar mot?
Vad är det egentligen du vill ha?
Vem är det du vill verka som att va?
Du borde leva livet, men du söker nånting annat, idiot!

Du somnar i ett rus och vaknar upp och har en noja till.
Du tänker, nu ska jag för alltid vara soft och cool och tyst och still.
Det är skönt att vara sober,
men som många klaustrofober ser du tystnaden och lugnet som ett hot.
Det kryper och det kliar överallt.
Det hettar till när du försöker ta det kallt.
Du irrar vidare i samma turbulens och ignorerar, idiot!

Du tror att det är livet som är snett, men har du alls nån koll?
Du tar dig nåra turer ut i snåren, sen tillbaks på noll.
Du repeterar fraser om kickar och extaser.
Om att alltid va på stående fot.
Du vill alltid vara fri och leva ut.
Men är invecklad som en råbandsknut.
Och själva livet står och skrattar åt din väntan på mirakel, idiot!

Du tar din vän till krogen, där du trivs och kan va offensiv.
Du talar om dig själv, som om du visste nåt om kärleksliv.
Ignorera gärna vännen mittemot.
Du pratar strunt om allting runtomkring, som om hon inte betydde nånting.
Men, vem är det som du tänker på om natten, när du vaknar, idiot?

Vad konstigt att du vinglar för dig själv när du har svårt att stå.
Din vän har gått ifrån dig med miraklet som du väntat på.
Det blir max ett litet skvaller när du slutligen faller.
Och ingen står och tar emot.
Du kanske borde tänkt på hur du mår.
Du kanske borde tänkt på hur det går.
Du kanske borde tänkt på nånting mer än bara kicken, idiot!

Tankar om allt och lite till.

Nyss hemkommen från jobbet. Inget fokus alls från min sida. Snurrar runt en massa i huvet just nu. Så jäkla mycket att tänka på, så det får mej att bli illamående.  Om man ändå bara fick stanna tiden... Och låta det som kommer, aldrig få komma. =/ Skulle vara rätt skönt nu..
Sitter och lyssnar på whiskey lullaby (se förra blogginlägget). Så vacker låt! Kommer aldrig glömma tystnaden vi tre delade under den låten efter valborg.

Som sagt. Precis hemkommen! Nikolaj ringde mej på bussen och undrade om jag ville komma över på nåt glas vin. Och ja, min sambo är ju inte hemma. Och jag är ledig imorn, got nothing to loose? Yeahyeah.

Planer för helgen då? På lördag blir det grillning hos Fie, med lite workmates och annat trevligt folk! Imorn har jag ingen aning. Bakis skulle ju iochförsig ha pimps n hoes fest imorrn. Haha! Men nää de blir nog lugnt för min del =)

Ooooh just det, igår tvingade jag med Fie hem till mej. Man går nästan i taket av att vara så mycket ensam hemma. Slutade med att vi lagade god mat, rökte vattenpipa och drack vin. Himla trevligt! Och vilka diskussioner! OMG! Fast jag och Fie tycker om att älta saker om och om och om och om igen..... Även fast vi vet hur våra diskussioner slutar, så kan vi inte låta bli att dra upp vissa samtalsämnen ändå.







"Dansgolv är till för dom som inte har råd att stå i baren!"


Whiskey Lullaby


She put him out like the burnin' end of a midnight cigarette
She broke his heart, he spent his whole life tryin' to forget
We watched him drink his pain away a little at a time
But he never could get drunk enough to get her off his mind,
Until the night.


He put that bottle to his head and pulled the trigger
And finally drank away her memory
Life is short but this time it was bigger
Than the strength he had to get up off his knees
We found him with his face down in the pillow
With a note that said I'll love her 'til I die
And when we buried him beneath the willow
The angels sang a whiskey lullaby.

La la la la la la la
La la la la la la la.

La la la la la la la
La la la la la la la.


The rumors flew but nobody knew how much she blamed herself
For years and years she tried to hide the whiskey on her breath
She finally drank her pain away a little at a time
But she never could get drunk enough to get him off her mind,
Until the night.


She put that bottle to her head and pulled the trigger
And finally drank away his memory
Life is short but this time it was bigger
Than the strength she had to get up off her knees
We found her with her face down in the pillow
Clinging to his picture for dear life
We laid her next to him beneath the willow
While the angels sang a whiskey lullaby.


Gästblogg numero TVÅ!

Tjoho:) Nu är jag inne och gästbloggar igen. Håll till godo :p
OBSERVERA: Varning för väldigt interna skämt

På jobbet:
Fie: Anna jag ska få en vattenpipa på lördag i för tidig födelsedagspresent!
Anna: Åh va kul, när fyller du?
Fie: Den 3:e
Anna: Jaha, men då har du ju redan fyllt.
Fie: Nää..? Jag fyller år i juni!
Anna: Jaha :) Vilket datum??

Hört på valborg:
" Men, jag har ju tänkt på dig...."
" DU! Jag tycker synd om dig som tänker på mig!"

Hänt i helgen:
" Det är så kul att få träffa dig igen."
"Jag tycker också det är kul att se dig igen!"
" Detsamma"

Jag och Sofie sitter och röker på trappan och är i en djup diskussion om en tjej som blev för full på krogen:
Sofie- Jag tänker i alla fall inte skämma bort mig* så mycket som hon gjorde!
*
skulle ju vara: skämma ut mig

I bilen på väg hem var jag och Sofie nära att köra över en grävling:
Fie: "  En gång när jag körde Gustafs båt var jag nära att krocka med en ÄLG!"
Observera då att jag hade båten på släp, efter bilen.....


That's all for now.
All yours
FIE


En bild säger mer än tusen ord.

image174
Jag KAN stå för mej själv!



image175
Ja nje panjemajo!




image176
En halväten chicken kebab.. Det var typ det vi levde på =P




image177
Tess, Fie och jag... Första ute kvällen i SunnyBeach.. Totalt avslagna..



image179
Jaa, behöver jag förklara?

Berusade Tankar.

Känns lite svårt att berätta detta.
Men du är nog den rätta.

Även om jag springer tusen mil, så kan jag alltid springa tusen till.
Ord kan inte beskriva det vi hade, det är alldeles för mycket därtill.
Vill komma till en trygg atmosfär.
Där jag kan glömma att du lämna min värld.

Ingen annan kan ge en sån underbar, och härlig känsla.
Tryggheten som finns hos dej stoppar min rädsla.
Vart är du min vän? Ta och ring mej sen..
Så vi kan tala ut, för vi har inte pratat sen dess.
Saknar det vi hade, och allt det vi sa till varann. 
I hjärtat ligger minnena kvar och sorterade noggrannt.

Minns vartenda ord utav det vi sa.
Och vart vi var, verkar som om jag är kvar.
Får inga svar på dom frågorna jag ställer,
Vill inte erkänna, men jag gråter för oss på kvällen.

Mitt inre skakar, och du fyller mina tankar.
Kan inte få en lugn stund, vi två i mina drömmar för en lång sekund.
Står kvar och tänker på allt jag minns,
vi träffas ibland, men det var länge sen sist.

Ville aldrig blinka, för du var så himla söt
Saknaden och längtan efter dej är skyhög.
Vill bara ligga kvar i sängen hela dan,
o lyssna noga på varenda andetag,
så jag känner att jag lever, fast jag minns min vän.
Men jag hoppas verkligen att vi kan ses igen..

Fäller en glädjetår för dom som lever som vanligt.

Har aldrig kopierat någon stil.
Har alltid haft en ärlig profil.
Rycker på axlarna o ser upp i himlen.
Lever på det vackra i alla minnen.

image173


Livet är en saga berättad av en idiot.

Bara för att klargöra lite saker och ting. Det är inte gay, att fixa ögonbrynen om man är kille. (Fast jag är emot att hacka på andras utseenden, så måste jag få lägga mej i... Vem skulle möjligtvis vilja ha någon som har ett M i pannan?Och hur tänker dom som HAR ett M i pannan?). Hej hallå dubbelmoral... Jo jag talar emot mej själv ibland.
Visserligen ska man vara nöjd med sej själv, men trivs man inte med sej själv så är det okej att åtgärda det. Skönhetsoperationer? Slutsats? Helt okej. Varför klaga på hur annat folk ser ut? Mind your own buisness ffs.

Som ett exempel, tjejer (och killar för den delen), som använder mycket/lagom/lite makeup. Vad gör det? Att man vill fräscha till sej? So what? I couldnt care less! Har sån frustration inombords på alla blåsta glappkäftar som inte kan låta annat folk vara ifred.



Egentligen ska man väll egentligen aldrig tycka synd om sej själv. De e bara att intala sej själv att andra kottar har det värre. Bara o tugga i sej att man aldrig är värst, eller har det värst. Fast å andra sidan måste man få klaga om man inte har det bra. Att vissa får det bästa, och vissa får det värsta. Det irreterar mej, så att det kliar och äter upp mej sakta men säkert, inombords! Varför kan det inte bara vara lite lagom mycket av allting i allas liv?




Folk som lägger sej i andras liv, har brist på ett eget.

One love, one heart.

Det har gått fram och tillbaks.
Mellan glädje o knas.
Men vi har alltid gått tillbaks.
Till varann, vi dras.
Vi kan varann, ut o in.
Jag är din, du är min.

Kommer du ihåg när vi snacka i telefon?
Vi kunde inte träffas, jag var för långt ifrån.
Men du väntade, Du orkade.
Svartsjukan slocknade.
Spelar ingen roll hur många svek.
Det var känslor, ingen lek.
Det vi hade, och det vi har.
Är kärlek av högsta grad.


Fylld av drömmar om allt.

image159
Jag & Fie i Sunny Beach


image160
Vackra kvinna!


image161
Flipp i Norrkan...

image162
Ullma


image163
Haha... Det fula är att kortet är rättvänt... Wtf?!


image164
Ullma, Emil & Malin

image165
Sofie & Sofie


image166
Leo


image168
Rufus

image169
Elin


image171
Back in the days, BIG TIME =P

image172
En av världens mest finaste människor!

Sista April

image147
image149
image152

Kebabrullebrajj

Googla på det ni! Jag och Fie skulle kolla upp lite saker på nätet. Och kom till en sida där det fanns recept på hur man kunde ha sattla som ingrediens i mat, bakverk osv. Ingrediens. Vilket jävla ord.  Anyway, kan säga att vi var helt oskyldiga, eftersom det inte alls var det VI googla efter. Men vi fick oss ett skratt iaf.

Den här helgen har varit sjuuukt trevligt =) Massa folk, god mat, härligt väder! Synd att klaga... Men å andra sidan så skulle mitt liv nog inte kunna vara värre än vad det är. Så splittrat. Trodde jag visste vad less var förut, men nu vet jag att jag är confused och lätt satt på botten. Och less på allt! Fast de e ingen idé att vara sur. Det hjälper ju inte mej ett enda dugg.


Idag ska jag till A. Och nästa vecka är det... Tänk att det redan har gått ungefär 5 månader. Sjukt vad tiden har gått fort! Och nu är det nästa vecka... Fy fan... =/ Det äter upp mej inombords. Men tror att det kommer kännas bättre, efter att jag varit hos A.

BTW har jag klippt av mej det långa håret. Riktigt skönt! Börjar jobba på restaurangen snart.. Känns så förbaskat skönt att få släppa alla tankar, och bara fokusera på jobbet. Anledningen till varför det har blivit uppskjutet är för att dom inte hade byggt klart andra delen utav restaurangen, men snaaaart så. =) Longing!


Såå... Skrivit av mej lite. Ska ta en cigg nu, sen ta o fixa till mej lite grann =) Sen har jag lovat Sara att maten ska stå färdig på bordet tills hon kommer hem. Det var faktiskt jag som erbjöd mej =) =P Jaja... That´s all folks!







When you first left me, I was wanting moore...

Minnena Finns Kvar..

Jag hoppas du kunde räkna alla tårar som föll för dej idag. Hoppas du kunde känna, vad vi kände i våra hjärtan, hur smärtan kröp sej fram. Ställde 3 änglar på din grav, och en bukett rosor. Saknar dej, Keijser. Min värld föll isär när du lämnade oss. Allt jag kan säga är att jag vill att du kommer tillbaks.. Ses snart!



Älskad & Saknad!

Shuu =)

Mitt internet har kraschat.. och så fort jag fått igång det, så börjar jag blogga igen, det som står på tur är goa bilder från valborg och lite annat smått och gott ;) Keep in touch!

Puss så länge cuties!





Im thinkin of ya, N.B

RSS 2.0