Jag har blivit lurad..

ahaaa..... ;p Nyss hemkommen... Sena nätter... Blogg blogg blogg... Torsdag... Bästa tanken bakom Torsdagar är att det alltid kommer en ljuuuvlig Fredag efter. Kan ju inte göra annat än smälängta lite grann. Kommer bli en fett mysig Fredag.. =) Funderar på att glida in på jobbet och jobba nåra timmar.. Får se hur Sofie gör =)

Seeeeg dag idag. Fick några rätt så överraskande sms idag. Kunde inte undgå att småle litegrann. =) Så vad är planerna för helgen? Ja dom är inte många om man säger så.. Det behövs lite Amore-pilar till den här helgen känner jag.. Men äsch.

Blir en sväng ut till Ida imorrn antagligen, det kommer bli ett jäkla kalibaha. =p Sen får vi se vart det bär med tjejorna..Ooooh, har lovat mej själv att det inte ska bli några fyllesamtal, men hur ska jag och Carro undgå det? Undrar om det ens är möjligt... Lite beslutsångest om var man ska sova imorrn. Känns ju såtråkigt när inte Sofie numero uno ska med... Kan ju inte sitta på fyllebussen till öregrund helt själv heller. För att sen kliva av bussen fem på morronen o tro att det är eftersläckning nånstans. Haha.. =p

Anyway, var på jobbet idag. De gick ju inte så bra som man hade velat... Vart rätt trist efter ett tag. Haha... Skönaste samtalet.
Patrik - Ja hej det är patrik jag söker .......
Liten unge i telefonen- Ja vänta lite då.... MAAAMMMAAAAA! det är telefon till dej.
Morsan i bakgrunden- Vem är det då?
Ungen- Äh, det är nån sån där telefonförsäljare...

Hahahahha... Stackars Patrik hade ju inte ens sagt var han ringde ifrån.. Kunde ha vart vilken Putte som helst... Men ändå så hörde 6åringen att de va en säljare =P Hahahaha.... =D


Du är som strösslet på en glass.. Du är det roliga i hasch.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0