Just so freaking annoying!!!

Finns det något som är mer disgusting än när man är så jäkla godhjärtat och delar med sej av sin cigg till en annan varelse, och den i fråga sinkar ciggen? (Du vet när man får tillbaks den och är filtret blött, som om idioten försökt kyssa ciggen!)
Man har liksom bara lust att samla ihop aska och gamla fimpar och finhacka alltihop till en jävla sörja med ett rakblad och hälla snusket på idiotens mat, och sen bara vänta,se och njuta medans idioten äter.
Endast för att känna att hämnden är ljuv minst en gång innan man dör.

Och folk som snackar så mycket att dom ger en skavsår i öronen? Då vill man bara sätta sej ner på golvet, klappa öronen och skrika BINGO BINGO BINGO! Och leka helt jävla retarded!

Så jävla jobbigt när man har bråttom någonstans och måste in för att handla snacks eller dricka,whatever! Så är man numero 2 i kön, och fläsket framför ska berätta vad han gjorde igår, vad han ska göra idag, och vad han hade för planer för två år framåt, och hur mycket han sparar på att gå till ICA istället för Hemköp och vilka ytliga blondiner han minsann såg mellan mejeridisken och godishyllan och som svar nickar och mmar kassörskan som känner sej stressad eftersom kön bakom har blivit 2 mil lång! Jag menar koooom igeeeen, skaffa dej en blogg så kan väll dom som är intresserade av dina bilringar och ihåliga meningar, klicka sej in där istället...

Folk som inte kan städa sej. Man ser begagnade tuggumin och snus på buss sätet framför. Trevligt!
Man ser på nån skön film på bio och folk sitter och snackar! Seriöst jag pröjsade inte 100 spänn för att höra hur dåligt sexliv du har eller att du har gått ner 20 kilo på 3 månader! Det finns café för sånt! Och när man går från salongen så har man blivit 50 cm längre utav allt jävla popcorn som fastnat på klackarna, för att skitigt folk inte orkar slänga popcornbyttor där dom hör hemma, i sopkorgen!!!




Suck.... Skjut mej någon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0